1.7.16

ΦΩΤΟ - Συντάξεις τέλος ! Φάτε ελπίδα...

Συντάξεις τέλος! Φάτε ελπίδα... (Δείτε photos)
Όσοι συνταξιούχοι πήγαν αυτές τις ημέρες στις τράπεζες να πάρουν την σύνταξή τους, υπέστησαν πολλαπλά εγκεφαλικά
 - Κανένα έλεος από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝ.ΕΛ.
 - Δείτε τι περικοπές υπέστησαν οι χαμηλοσυνταξιούχοι με χαρακτηριστικά παραδείγματα.
Θα θυμάστε βεβαίως ότι τόσο ο κ. Τσίπρας, όσο και οι υπουργοί του: Κατρούγκαλος και Τσακαλώτος, έσκιζαν τα ρούχα τους από τα τηλεοπτικά παράθυρα ότι δεν θα μειωθούν οι χαμηλές συντάξεις.
Εεεε λοιπόν συνέβη κι αυτό.
Οι αθεόφοβοι πετσόκοψαν και τις χαμηλές συντάξεις. Χιλιάδες συνταξιούχοι που πήγαν στις τράπεζες να πάρουν τις ήδη πενιχρές συντάξεις τους, διαπίστωσαν έκπληκτοι περικοπές που φτάνουν και τα 200 ευρώ.
100.000 συνταξιούχοι ήρθαν αντιμέτωποι με τις ραγδαίες μειώσεις των συντάξεων τους, οι οποίες κυμαίνονται από 20% έως και 25%. Έτσι, όσοι λάμβαναν π.χ. 800 ευρώ, παίρνουν στο εξής μόλις 480 ευρώ κι εκείνοι που ανήκαν στην κατηγορία των 680 ευρώ, έλαβαν μόνον 400 ευρώ, καθώς έχει κοπεί το ΕΚΑΣ. Η καταβολή των επικουρικών συντάξεων θα καταβληθεί τη Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016.
Δείτε για παράδειγμα τι αντίκρυσε στο ΑΤΜ τράπεζας, συνταξιούχος που απο 687 ευρω πηρε 419 ευρω και μπόλικη ελπιδα...

SYNTAXEIS 1
Ακόμη χειρότερη είναι η περίπτωση, άλλου συνταξιούχου, με πρόβλημα στην καρδιά και δυο «μπαλονάκια», ο οποίος αντίκρυσε την παρακάτω εικόνα στο ΑΤΜ της τράπεζας.
SYNTAXEIS PEINAS
Τις παραπάνω εικόνες τις αλιεύσαμε από το facebook, διασφαλίζοντας βεβαίως την ανωνυμία των χρηστών που τις ανάρτησαν στο ίντερνετ.
Όπως και να' χει η εικόνα αυτή είναι απογοητευτική και καταδεικνύει πλήρως το μέγεθος της πολιτικής εξαπάτησης που υφίσταται ο ελληνικός λαός από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛ.
Έτσι λοιπόν θα βγάλουν τη χώρα από την κρίση οι κύριοι Τσίπρας και Καμμένος;
Συνθλίβοντας τους φτωχούς και αφήνοντας ελεύθερα τα λαμόγια που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια στις λίστες Λαγκάρντ; 














πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου