28.7.16

ΧΑΝΤΖΙ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ -Έκλεψε ακόμη και τα... ντουλάπια της συγχωριανής της!


Μεσσηνία: Έκλεψε ακόμη και τα... ντουλάπια της συγχωριανής της!


Η 61χρονη δράστιδα φέρεται να άρπαξε εκτός των άλλων το πλυντήριο, την ηλεκτρική κουζίνα, την τηλεόραση, όλα τα ρούχα από τις ντουλάπες και 15… χαλιά από το σπίτι του θύματός της
 
Κανονική... μετακόμιση έκανε στο σπίτι μιας συγχωριανής της μια 61χρονη από το  Χατζί της Μεσσηνίας όταν εκείνη απουσίαζε! 
 
Το αποτέλεσμα ήταν να αρπάξει ολόκληρη την οικοσκευή και ό,τι άλλο μπορούσε να μετακινηθεί, αφήνοντας ανέγγιχτους μόνο τους... τοίχους!

Η απίστευτη κλοπή είχε γίνει στις 15 Ιουλίου και εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς του τμήματος Πύλου, ύστερα από την καταγγελία που έκανε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού η οποία έπαθε σοκ όταν μπήκε μέσα και το αντίκρισε εντελώς άδειο! Είναι χαρακτηριστικό, μάλιστα, ότι είχαν κάνει φτερά ακόμη και τα... ντουλάπια της κουζίνας!

Η 61χρονη δράστιδα, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κυπαρισσίας, φέρεται να άρπαξε εκτός των άλλων το πλυντήριο, την ηλεκτρική κουζίνα, την τηλεόραση, όλα τα ρούχα από τις ντουλάπες και 15… χαλιά της συγχωριανής της!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου