15.7.16

Το ... ψωνόμετρο, στους "ξερόλες"

Από το Enimerosi24.gr

Όταν τα αφεντικά τα παίρνουν στο κρανίο και αποκαθηλώνουν τα κελεπούρια τουςOpinions της Γιώτας Δημητρακοπούλου
Καυτές μέρες summer, πάμε για ένα κουιζάκι! So, τι κοινό έχουν guys μου Κωνσταντίνος Μπογδάνος… με Δήμο Βερύκιο; Εδώ σας θέλουμε! Come on, εύκολο είναι!
Ψωνόμετρο 
Αν υπήρχε ένα κοντέρ να μετράει την… ψωνίαση αυτών που βγαίνουν στο γυαλί, τούτοι οι δύο θα το σπάγανε με τις επιδόσεις τους φέτος! Αμφότεροι βαρέσανε κόκκινο! Με ποιον να ξεκινήσουμε; Με τον Μπογδάνο; Που από εκεί που κοσμούσε παλιά – πολύ παλιά (και δεν το εννοούμε από άποψη χρόνου αλλά ισορροπιών!) τον καναπέ της Εύας Αντωνοπούλου, ξάφνου έγινε σούπερ σταρ! Ο αέρας του που απέκτησε suddenly, ήταν amazingμποφόρι!
Extrememakeover 
Τον κάναμε watch ξαφνικά να κινείται στο στούντιο με μια εκπληκτική άνεση που πιο πολύ σου έδινε την εντύπωση ότι ήταν αποτέλεσμα καλής σχέσης με το αφεντικό, παρά κατάκτηση επαγγελματικής επάρκειας! Που μια χαρά ικανός είναι, δεν αντιλέγουμε, αλλά ξέρετε… Η εύνοια πάντα βγάζει μάτι! Και απογειώνει!
Το γερόντι που την άκουσε 
Πάμε στον δεύτερο: Δήμος Βερύκιος. Άλλο φρούτο! Τούτος μέχρι και στο κόκκινο χαλί (τρομάρα του) των MAD Awards περπάτησε! Οποία χωριατοσύνη! Μιλάμε για τέτοιο ψώνιο που έπαθε ο καψερός, στα γεράματα! Ο τύπος μιλάμε ψωνίστηκε χειρότερα και από τη Μελέτη, όταν αυτή έκανε την αντίστοιχη πρωινή εκπομπή… Ξέρετε τη γνωστή «ανάλαφρη» που κάνουν και τώρα στον Alpha και που δεν έχει καμία σχέση με το σύνολο των απέναντι που παίζουν βαριά ενημέρωση… Θυμάστε ε; Λέγανε για 30αρια και βάλε τηλεθέαση, αλλά τι να το κάνεις που αναφερόντουσαν σε μια δεξαμενή τηλεθεατών η οποία σε απόλυτους αριθμούς είναι το τίποτα!
Βερύκιος: Η νέα Μελέτη της τηλεόρασης 
Ε, το ίδιο έχει πάθει τώρα και ο Βερύκιος! Μιλάει για τα νούμερα που κάνουνε και αλληλοδοξάζονται και ψωνίζονται, λες και τους κάνει watch όλο το σύμπαν και περιμένουν την πρόταση από το CNN! Τι τύποι Jesus μου και Christ μου! Διότι άλλο να σου ψωνίζεται η Μελέτη, πιτσιρίκα ωραία, γκομενίτσα και άλλο το γερόντι! Αισθητικά και μόνο, έχει τη διαφορά του!
Δυσμένεια mou 
Πάμε τώρα στη συνέχεια του κουίζ. Διότι δεν τελειώσαμε! Οι δύο περιπτώσεις, Μπογδάνου – Βερύκιου, έχουν και κάτι άλλο κοινό απιστεύτου! Τη δυσμένεια! Που τους έχει βαρέσει κατακούτελα τον τελευταίο καιρό! Εν ολίγοις τι τους βρήκε καλοκαιριάτικο; Από εκεί που λύνανε και δένανε και το έπαιζαν αφεντικό… Το ορίτζιναλ αφεντικό τα πήρε στο κρανίο και αρχίζει η αποκαθήλωση τους! Jesus! Μιλάμε για τέτοια κοινά που έχουν οι δύο τηλεστάρ που στη θέση τους θα το ψάχναμε, μήπως τρέχει και καμιά συγγένεια! Τέτοιο παράλληλο tv μονοπάτι δεν παίζεται! Ένα στα τόσα!
Αμπάχαμπούχα είπαμε; Και άντε γεια και wind στα πανιά!
(και το volume!)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου