6.7.16

«Και οι παντρεμένοι ξαναέχουν ψυχή» με νέες... περιπέτειες!

 Ο «Ακάλυπτος» και ο «Τίγρης» παίρνουν θέση... μάχης και ετοιμάζονται να ζήσουν νέες, θεότρελες καταστάσεις, προκειμένου να αποδείξουν ότι «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»!

 Το TV24 έμαθε κάποιες από τις νέες ιστορίες και σας τις αποκαλύπτει για πρώτη φορά!

Πέρασαν 16 χρόνια από τότε που ολοκληρώθηκε η κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», αλλά όσες φορές κι αν προβλήθηκε σε επανάληψη, σημείωσε υψηλά νούμερα τηλεθέασης.
Ετσι ο σεναριογράφος Λευτέρης Καπώνης έκρινε πως έφτασε η στιγμή που ο «Ακάλυπτος», ο «Τίγρης» και οι υπόλοιποι ήρωες πρέπει να γυρίσουν στη Μικρή Οθόνη, με νέες περιπέτειες που θα χαρίσουν άφθονο γέλιο στο τηλεοπτικό κοινό και κατ’ επέκταση να αποδείξουν ότι «Και οι παντρεμένοι ξανά έχουν ψυχή»!
Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του TV24, στα νέα επεισόδια θα δούμε κατά κύριο λόγο πόσο έχουν ωριμάσει οι αγαπημένοι ήρωες. Δύο από τις νέες ιστορίες που μάθαμε ότι θα δούμε και σας τις «προδίδουμε» αφορούν τον Ανδρέα ή αλλιώς «Ακάλυπτο» (Αντώνη Καφετζόπουλο) που καλείται να αντιμετωπίσει μια μεγάλη ανατροπή η οποία του αλλάζει ριζικά τη ζωή. Και αυτό γιατί εμφανίζεται μια εξώγαμη κόρη(Κωνσταντίνα Κλαψινού) που έχει αποκτήσει εδώ και χρόνια και ζει στο εξωτερικό.
Οπως αποδεικνύεται, η κοπέλα έχει ακριβώς το DNA του πατέρα της αφού είναι το... θηλυκό του «Ακάλυπτου», με εκείνον να την κυνηγά σε όλη την Αθήνα, ενώ δεν αφήνει κανέναν άντρα να την πλησιάσει. Φυσικά, η Αλίκη (Ρένια Λουιζίδου) δεν αντιδρά με τον πιο... ήρεμο τρόπο και αποφασίζει να φύγει για πάντα! Αλλη μια ιστορία που θα μας απασχολήσει κατά τη διάρκεια των καινούριων επεισοδίων αφορά πάλι τον «Ακάλυπτο», αλλά αυτή τη φορά σε συνδυασμό με την Ερμιόνη (Κάρμεν Ρουγγένη), η οποία πάσχει από τη νόσο Αλτσχάϊμερ και νομίζει ότι ο Ανδρέας είναι ο... άντρας της! Να σημειωθεί ότι το πρωταγωνιστικό καστ της σειράς θα αποτελείται από τους ίδιους ηθοποιούς: Αντώνη Καφετζόπουλο, Γιώργο Παρτσαλάκη, Μαρία Τζομπανάκη, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Ασπασία Τζιτζικάκη, Αλέξανδρο Μυλωνά, Κάρμεν Ρουγγέρη κ.ά.
Ενώ ηΡένια Λουιζίδου θα βρίσκεται μόνο στα δύο πρώτα επεισόδια και αυτό κατόπιν ειδικής συμφωνίας που έγινε. Οπως σας αναφέραμε παραπάνω, μια καινούρια άφιξη είναι αυτή της Κωνσταντίνας Κλαψινού και αναμένεται να ενταχθούν και κάποια άλλα νέα πρόσωπα, αλλά και πολλά γκεστ. Τέλος, στο «τιμόνι» της σκηνοθεσίας δεν θα βρίσκεται μόνο ο Αντώνης Τέμπος, αλλά και ο Βασίλης Θωμόπουλος. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι ο δεύτερος θα αποχωρήσει από τη πετυχημένη καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές».
tv-24.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου