11.6.16

TO ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ - Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Μαυρίκος


Αυτοψία στο σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο Μαυρίκος

Αυτοψία θα πραγματοποιηθεί στις οκτώ το πρωί της Κυριακής, μετά την μηνυτήρια αναφορά της οικογένειας εκδότη, Παναγιώτη Μαυρίκου, που έχασε τη ζωή του στην Αττική οδό, όταν το Ι.Χ αυτοκίνητο που οδηγούσε τυλίχθηκε στις φλόγες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια αναφέρει:

«Κατόπιν της μηνυτήριας αναφοράς, την οποία υπέβαλε το δικηγορικό μας γραφείο για λογαριασμό της οικογένειας του αειμνήστου Παναγιώτη Μαυρίκου, ενεκρίθη η διενέργεια εγκληματολογικής αυτοψίας στο σημείο του τραγικού γεγονότος, την οποία θα διενεργήσουν οι τεχνικοί μας σύμβουλοι, κ.κ. Ραυτογιάννης και Διαμαντής.
Η διενέργεια της αυτοψίας θα γίνει αύριο 8 το πρωί και θα διενεργηθεί, διότι οι τεχνικοί μας σύμβουλοι δεν είχαν τη δυνατότητα να παρευρεθούν κατά την αυτοψία που διεξήχθη από το Τμήμα Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ανθρωποκτονιών, ώστε τόσο οι τεχνικοί μας σύμβουλοι όσο και οι πραγματογνώμονες του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών να έχουν γνώση όλων των ευρημάτων, τα οποία υπάρχουν στον τόπο του γεγονότος.
Εκτός της αυτοψίας, την Δευτέρα θα εξετάσουν από κοινού την Porsche Cayenne οι πραγματογνώμονες του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών και οι τεχνικοί μας σύμβουλοι.

Το πόρισμα που θα εξαχθεί αναμένεται σε περίπου 15 ημέρες».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου