17.6.16

Παντρεύτηκε η όμορφη παρουσιάστρια του SBC, Ευδοκία Μύτιλη!





Ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου σε μια παραμυθένια τελετή ενώ γιόρτασε την επισφράγιση της αγάπης του σε μια λαμπερή δεξίωση.
Ο λόγος για την όμορφη παρουσιάστρια του SBC Ευδοκία Μύτιλη και τον χρηματιστηριακό αναλυτή Χρήστο Αλωνιστιώτη που αντάλλαξαν όρκους αιώνιας αγάπης και πίστης στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονα Μυκηνών. Κουμπάρα, η εξίσου εντυπωσιακή αδερφή της νύφης, Σοφία Μύτιλη. Και όλα αυτά, παρουσία πλήθους συγγενών φίλων και συναδέλφων, στην πλειοψηφία τους «νεαρόκοσμος», που έκαναν τη δεξίωση να μοιάζει περισσότερο με πάρτυ!
Οι τελευταίοι μάλιστα τίμησαν δεόντως την εκλεκτή τους συνάδελφο και  τον εκλεκτό της καρδιάς της καθώς κυριολεκτικά ολόκληρο το κανάλι παρευρέθηκε στην πιο σημαντική στιγμή του εκλεκτού ζευγαριού!
Η γαμήλια εκδήλωση άλλωστε που ακολούθησε στο «Αγαμέμνων Παλλάς» ήταν μια πραγματική οπτασία.
Παραδοσιακές γευστικές λιχουδιές και υπέροχες μουσικές μελωδίες έκαναν τους πάντες, να φάνε, να πιούνε και να «τα δώσουν όλα» στο χορό!
Το νεόνυμφο ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και έρωτα δίνοντας σε όλους μας ένα όμορφο παράδειγμα για το ποιο είναι τελικά το πραγματικό νόημα της ζωής.




 πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου