30.6.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Ολοκληρώθηκε το κύπελλο ιστοπλοΐας optimist για αθλητές μέχρι 11 ετών

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι αγωνιστικές διαδικασίες του πανελληνίου κυπέλλου ιστιοπλοΐας optimist αθλητών ηλικίας μέχρι 11 ετών, το οποίο συνδιοργάνωσε με άλλους φορείς ο Δήμος Καλαμάτας. 
Μετά την άπνοια της πρώτης ημέρας αγωνισμάτων, Δευτέρας 27 Ιουνίου 2016, οι συνθήκες ήταν ευνοϊκές και τα φυντάνια της ελληνικής ιστιοπλοΐας αγωνίσθηκαν τον καλό αγώνα, προσφέροντας πολύ όμορφο θέαμα!

Η Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία είχε αναθέσει τη διοργάνωση του κυπέλλου στα ναυταθλητικά σωματεία Ναυτικός Όμιλος Καλαμάτας «Ο Ποσειδών» και Ναυτικός Αθλητικός Σύλλογος «Αίολος» Καλαμάτας, τα οποία πέτυχαν στην αποστολή τους.
Χθες, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, στις 19.00, πραγματοποιήθηκαν η τελετή λήξης και η απονομή επάθλων στους νικητές, στο γήπεδο καλαθοσφαίρισης του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας. 
Οι νικητές, που αποτελούν το μέλλον του αγωνίσματος, γελαστοί και καταχειροκροτούμενοι, παρέλαβαν τα μετάλλια και διπλώματά τους. Το Δήμο Καλαμάτας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χαράλαμπος Βγενής.
Στους αγώνες μετέσχον 262 αθλητές που ανήκουν σε 120 ιστιοπλοϊκά σωματεία από όλη τη χώρα, τους οποίους συνόδευσαν προπονητές και γονείς, με προφανή οφέλη για την κίνηση επισκεπτών στην Καλαμάτα, καθώς συνολικά ήλθαν περί τα εξακόσια άτομα.


Σημείωση: οι φωτογραφίες είναι του Σάββα Ερμίδη

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου