25.6.16

Oι κτηνώδεις φόροι στην Ελλάδα και οι χιλιάδες μετανάστες τρόμαξαν τους Αγγλους

Το αστείο δίδυμο που εξέθρεψε φορομπήχτες Κατρούγκαλους 

Το αστείο αυτό δίδυμο που διέλυσε την Ευρώπη ανέχεται 6 χρόνια τώρα κρατιστές Ελληνες πρωθυπουργούς οι οποίοι επιβιώνουν βάζοντας άγρια χαράτσια, ανεβάζοντας τις φορολογικές κλίμακες, μετατρέποντας τις ασφαλιστικές εισφορές σε φόρους.

Από την Ιόλη Πιερίδη

Την ίδια ώρα η διπλωματική-πολιτική ελίτ των Βρυξελλών με τους πολυτελείς μισθούς το μόνο που παράγει είναι νοσηρή γραφειοκρατία που υπερασπίζεται τα επι μέρους πελατειακά κράτη και πελατειακές κυβερνήσεις. Κι αυτό καθ΄εικόνα και ομοίωση της πελατειακής σήψης που διέπει και το γερμανικό κράτος.

Πως είναι δυνατόν μια Ευρωπαική Ενωση να επιτρέπει να φορολογούνται οι πολίτες της με κεφαλικούς φόρους αλά Σουλτάνου που εμπνέονται οι πολιτικοί Κατρούγκαλοι.

Ποιος είπε στο αστείο δίδυμο Μέρκελ-Ολάντ ότι οι Αγγλοι πολίτες σε μια εποχή που το διαδίκτυο παρουσιάζει live τις παγκόσμιες εξελίξεις δεν γνωρίζουν για τους κτηνώδεις φόρους στην Ελλάδα, για τους χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες, για τους Ελληνες ολιγάρχες που πάνε πακέτο με το ελληνικό πελατειακό κράτος, για τις παράγκες της Δικαιοσύνης.

Η Ελλάδα ήταν για τους Αγγλους ψηφοφόρους το αποκρουστικό πρόσωπο της Ευρώπης που έπρεπε να την πληρώνουν και από πάνω.

Ο ερωτύλος Ολάντ και η ανίκανη και άβουλη Μέρκελ δημιούργησαν ένα φορολογικό Νταχάου το οποίο αντίκρυσαν πανικόβλητοι οι Αγγλοι ψηφοφόροι.

Ανέχτηκαν επίσης μιας κυβέρνηση που γέμισε την Ελλάδα και την Ευρώπη πρόσφυγες ανάμεσά τους μαχητές του Ισλάμ.

Γιατί αυτή η Ευρώπη θα πρέπει να είναι ελκυστική για τον Αγγλο πολίτη;

Εξαλλος θα ήταν και ο Τσώρτσιλ με μια τέτοια Ευρώπη. Αντε γεια…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου