16.6.16

Τα σημερινά (Πέμπτη) παιχνίδια του EURO 2016

Ο βρετανικός «εμφύλιος» μεταξύ Αγγλίας και Ουαλίας ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα του EURO 2016.
Στη πόλη Λανς οι δύο εθνικές ομάδες, στο πλαίσιο του Β’ ομίλου (16:00), θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά σε τελικά μεγάλης διοργάνωσης και ο βρετανικός Τύπος, κάνει και ιστορικές αναφορές, κάνοντας λόγο γιααντιπαλότητα αιώνων, όταν οι Ουαλοί μάχονταν για τη δημιουργία του δικού τους κράτους. Είναι η πρώτη φορά που οι δύο ομάδες μονομαχούν σε αυτό το επίπεδο και ειδικά από τους Ουαλούς, χαρακτηρίζεται ως το ματς του αιώνα!Η Ουαλία στην πρεμιέρα της στο τουρνουά νίκησε 2-1 τη Σλοβακία, ενώ η Αγγλία έμεινε στο 1-1 με τη Ρωσία.
Μάχη για την πρωτιά μεταξύ Γερμανίας-Πολωνίας στις 22:00Η μάχη για την πρώτη θέση του Γ’ ομίλου θα διεξαχθεί απόψε στο Παρίσι, καθώς Γερμανία και Πολωνία θα μονομαχήσουν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του EURO 2016 (22:00). Και οι δύο ομάδες ξεκίνησαν με νίκες, η Γερμανία επικράτησε με 2-0 της Ουκρανίας και η Πολωνία 1-0 της Βόρειας Ιρλανδίας. 
Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές Γερμανοί είναι το λογικό φαβορί για τη νίκη και την πρωτιά του ομίλου και ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
Ουκρανία-Βόρεια Ιρλανδία σε ένα ματς δίχως αύριο…Η Ουκρανία και Βόρεια Ιρλανδία αναμετρώνται στη Λιόν (19:00), στο πλαίσιο της 2ηςαγωνιστικής του Γ’ ομίλου. Είναι η τελευταία ευκαιρία για τις δύο ομάδες να διεκδικήσουν την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του τουρνουά. Και οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττες στα πρώτα παιχνίδια τους. Η Ουκρανία ηττήθηκε από το φαβορί του ομίλου, Γερμανία, με 2-0, ενώ η Βόρεια Ιρλανδία με 1-0 από την Πολωνία. Οι Ουκρανοί είναι το λογικό φαβορί και θέλουν τη νίκη για να διεκδικήσουν την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι κόντρα στην Πολωνία.
Και τα τρία ματς θα μεταδοθούν απ΄ευθείας τηλεοπτικά (ΕΡΤ1), ραδιοφωνικά (ΕΡΑσπορ), αλλά και διαδικτυακά μέσω της EΡΤwebtv.
Α.Χ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου