23.6.16

ΔΩΡΕΑ φαρμάκων από την Α.Β.ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ στο δημοτικό ιατρείο Καλαμάτας

Μεγάλη ποσότητα φαρμάκων παρέδωσαν σήμερα στο Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Ε. Νίκα οι εκπρόσωποι των σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, Γιώργος Κατσιφώλης και Άρης Κρουστούρης, παρουσία του Αντιδημάρχου Υγείας και Πρόνοιας Παναγιώτη Γιαννόπουλου και υπηρεσιακών στελεχών.
 Τα φάρμακα προσέφεραν το προσωπικό και οι πελάτες της εταιρείας.
Ο Δήμος Καλαμάτας θα φροντίσει για τη διανομή τους σε αναξιοπαθούντες συνανθρώπους μας, μέσω του Δημοτικού Ιατρείου, ο γιατρός του οποίου θα προβαίνει σε συνταγογράφηση και του Δημοτικού - Κοινωνικού Φαρμακείου. 
Υπενθυμίζεται ότι το Δημοτικό - Κοινωνικό Φαρμακείο λειτουργεί στο πλαίσιο συνεργασίας του Δήμου Καλαμάτας και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μεσσηνίας. 
Εκ μέρους του Συλλόγου, φαρμακοποιοί το στελεχώνουν κάθε Δευτέρα και Τετάρτη το απόγευμα, μεταξύ 15.00 και 18.00, καθώς και σε άλλες περιπτώσεις εάν η περίσταση το απαιτεί, ώστε κάθε συμπολίτης μας που έχει ανάγκη να μπορεί να λάβει τα φάρμακα, τα οποία είναι κατάλληλα για το πρόβλημα υγείας του.
Ο Δήμαρχος  Καλαμάτας εξέφρασε ευχαριστίες προς τα σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, τα στελέχη τους, το προσωπικό και τους εθελοντές, αλλά και προς το Φαρμακευτικό Σύλλογο Μεσσηνίας, τα μέλη του οποίου λειτουργούν το Δημοτικό Κοινωνικό Φαρμακείο. Υπενθύμισε ακόμη ότι η συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ προσφέρει τρόφιμα στο Δήμο Καλαμάτας, κάθε χρόνο, τα οποία διανέμονται σε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη μέσω του Δημοτικού Παντοπωλείου.
Ο Γιώργος Κατσιφώλης ευχαρίστησε τους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση συγκέντρωσης φαρμάκων, πρωτοποριακή πανελλαδικά.
 Εξέφρασε, επίσης, θερμές ευχαριστίες προς το Δήμαρχο, τονίζοντας πως είναι «πάντα ανοιχτή η πόρτα του για συνδρομή σε ενέργειες όπως αυτή». Αναφέρθηκε, τέλος, στο πρόγραμμα «Μπορούμε» της εταιρείας, μέσω του οποίου προσφέρονται σε φορείς – μεταξύ των οποίων ο Δήμος Καλαμάτας - τρόφιμα μη εμπορεύσιμα, που φέτος η αξία τους άγγιξε το 1 εκατ. ευρώ, για να διανεμηθούν σε αναξιοπαθούντες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου