29.6.16

Επένδυση γκολφ στην Αττική από Βασιλάκη - Κωνσταντακόπουλο

Ολοκληρώθηκε το 11ο «Aegean Airlines Pro-Am» με νικήτρια γυναίκα για πρώτη φορά

 Τη νέα επένδυση σε έργα για γκολφ στην Αττική από τις οικογένειες Βασιλάκη και Κωνσταντακόπουλου, μέσω της κοινών συμφερόντων επιχείρησης με την επωνυμία Sportsland, ανακοίνωσε  ο πρόεδρος της AEGEAN και πρόεδρος της Οργανωτικής επιτροπής του Aegean Airlines Pro-Am κ. Θεόδωρος Βασιλάκης κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής επάθλων του 11ου «Aegean Airlines Pro-Am» στο Costa Navarino.

«Είμαι αισιόδοξος ότι στα χρόνια που ακολουθούν θα γίνουν περισσότερες επενδύσεις για το γκολφ στη χώρα μας. Ενώ πιστεύω ακράδαντα ότι μέσα στα επόμενα δέκα χρόνια θα δούμε περισσότερα γήπεδα γκολφ, στη Μεσσηνία καθώς και στην Κρήτη!  Με την ευκαιρία θα ήθελα να αναφερθώ στην τελευταία μεγάλη ανακαίνιση του γκολφ κλαμπ Κρήτης από τις εταιρείες του ομίλου μας. Επιπλέον στην ανάπτυξη νέων έργων για γκολφ στην Αττική από την Sportsland» και «φυσικά την επέκταση των γηπέδων γκολφ της Costa Navarino. Πιστεύουμε στην επένδυση, στην προώθηση ιδεών καθώς και στις πρωτοβουλίες που θα δημιουργήσουν ένα λαμπρότερο, υγιέστερο μέλλον για τη χώρα μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλάκης.

Το 11ο  «Aegean Airlines Pro-Am» διεξήχθη μεταξύ 22 και 25 Ιουνίου στην Costa Navarino, στη Μεσσηνία, στα δύο γήπεδα γκολφ 18 οπών και υψηλών προδιαγραφών «The Dunes Course» και «The Bay Course». Στο 11ο «Aegean Airlines Pro-Am», που τελεί υπό την αιγίδα των PGAs of Europe, της Ενωσης Επαγγελματιών του Γκολφ στην Ευρώπη, συμμετείχαν 63 ομάδες, αποτελούμενες από έναν επαγγελματία και τρεις ερασιτέχνες, και συνολικά 252 παίκτες από 22 χώρες, από Ευρώπη, Ασία, Αμερική και Νότια Αφρική. Οι 63 επαγγελματίες παίκτες διεκδίκησαν σε επαγγελματικό επίπεδο 70.000 ευρώ, το υψηλότερο prize fund της Ευρώπης σε αγώνα Pro-Am για επαγγελματίες.

Την πρώτη θέση στην κατηγορία των επαγγελματιών κατέκτησε μετά από έναν αγώνα τριών ημερών η 24χρονη Σκωτσέζα Carly Booth (με σκορ 67 την 1η ημέρα, 66 την 2η ημέρα, και 67 την 3η ημέρα = 200 χτυπήματα), λαμβάνοντας το χρηματικό έπαθλο των 7.000 Ευρώ.  Η Carly Booth έχει κερδίσει δύο φορές το Ladies European Tour και είναι η πρώτη γυναίκα νικήτρια στο «Aegean Airlines Pro-Am». Τη δεύτερη θέση κατέκτησαν από κοινού οι Lee Rinker (PGA of America), με τον Νοτιοαφρικανό tour player Jake Roos, νικητή του ατομικού αγώνα των επαγγελματιών του 10ου Aegean Airlines Pro-Am και του 2015 Aegean Challenge Tour στο Hartl Resort.

Η 1η νικήτρια ομάδα του 11ου Aegean Airlines Pro-Am είναι η ομάδα του έλληνα επαγγελματία Πάνου Καραντζιά, ενώ στη 2η θέση ισοψήφησαν με 181 χτυπήματα η ομάδα του αυστριακού επαγγελματία Steve Dooley, η ομάδα του Stuart Boyle (PGA of Great Britain & Ireland) και η ομάδα του Rudy Whitfield (PGA of South Africa).
Στo πλαίσιο του 11ου Aegean Airlines Pro-Am, με ειδικό εξοπλισμό και κανονισμούς από την UK FootGolf Association, διοργανώθηκε για δεύτερη φορά στην Ελλάδα, στην Costa Navarino, ο αγώνας 2nd FootGolf event powered by Aegean, με τη συμμετοχή 28 Footballers & Golfers, διεθνών ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ελλάδος (Euro 2004), ενεργών παικτών της Super league, πολλών celebrities και διάσημων επαγγελματιών του γκολφ, που συμπλήρωσαν τις 14 ομάδες.  

Το φετινό τουρνουά προσέφερε επίσης 8.000 ευρώ στην Ενωση από κοινωφελείς φορείς «Μαζί για το παιδί». Παράλληλα, η AEGEAN αποτελεί από το 2011 τον «προτιμώμενο αερομεταφορέα» της The PGAs of Europe (Ενωση Επαγγελματιών του Γκολφ στην Ευρώπη), μεταφέροντας τους επαγγελματίες παίκτες της PGAs of Europe µε ειδικές τιµές και προνόµια. Επιπλέον αποτελεί από το 2007 τον «επίσηµο αερομεταφορέα» της PGAs Ελλάδος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ, μεταφέροντας τους επαγγελματίες παίκτες της χώρας, αλλά και όλα τα παιδιά των Ακαδημιών των Οµίλων δωρεάν, προκειμένου να συμμετάσχουν σε αγώνες και προπονήσεις.
 
 
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου