2.6.16

Με εντατικούς ρυθμούς τα έργα στον Περιμετρικό της Καλαμάτας

Την Τετάρτη 1/6/2016, η  Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κ. Ελένη Αλειφέρη συνοδευόμενη από τον Περιφερειακό Σύμβουλο κ. Απόστολο Γκούνη, τον Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας της Π.Ε. Μεσσηνίας, κ. Παναγιώτη Γιαννακέα και άλλους υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφτηκε το εργοτάξιο της εταιρείας «ΜΩΡΕΑΣ» που εκτελεί το έργο της παράκαμψης Καλαμάτας, του αυτοκινητόδρομου Τρίπολης – Καλαμάτας.
Η Αντιπεριφερειάρχης έτυχε υποδοχής και ενημέρωσης από τον υπεύθυνο του εργοταξίου κ. Θανάση Σπανό για την πορεία του έργου από τη γέφυρα Νέδοντος έως και την Σπερχογεία.

Από την επίσκεψη διαπιστώθηκε ο εντατικός ρυθμός εκτέλεσης του έργου και υπήρξε η διαβεβαίωση ότι πολύ σύντομα θα δοθεί στην κυκλοφορία το τμήμα Σπερχογεία – κόμβος Καρέλια και σε δεύτερη  φάση, θα δοθεί ολόκληρο το τμήμα της παράκαμψης, μέχρι το τέλος της Λακωνικής. 
 
Η κα. Αλειφέρη εξέφρασε την ικανοποίηση της για την πορεία υλοποίησης του σημαντικού αυτού έργου, το οποίο με την ολοκλήρωσή του θα αναβαθμίσει συγκοινωνιακά το Νομό Μεσσηνίας και την ευρύτερη περιοχή.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου