24.6.16

ΤΕΙ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - «Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας»

Το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του ΤΕΙ Πελοποννήσου,θα οργανώσει και θα λειτουργήσει (βάσει του υπ. αριθμ. ΦΕΚ ίδρυσης 2805/τ. Β/22-12-2015) από το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017  Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) με τίτλο «Τεχνοοικονομικά Συστήματα Υγείας».
Το πρόγραμμα είναι 18μηνης διάρκειας και οδηγεί στην απονομή Μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης (ΜΔΕ) στις ακόλουθες δυο (2) κατευθύνσεις:

1.      Διοίκησης Υπηρεσιών Υγείας κι Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού

2.      Διοίκησης Τεχνολογίας, Πληροφορικής κι Επικοινωνιών στην Υγεία

Σκοπός του ΠΜΣ είναι η παροχή μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στο χώρο των Οικονομικών και της Διοίκησης των Υπηρεσιών Υγείας με σύγχρονες Τεχνολογίες και μέσα. Στόχοι του ΠΜΣ είναι:

α) η εκπαίδευση επιστημόνων στο χώρο της Υγείας ικανών να διαμορφώνουν πολιτικές και να λαμβάνουν αποφάσεις

β) η προετοιμασία υψηλού επιπέδου επιστημόνων, ώστε να είναι σε θέση να στελεχώνουν με επιτυχία νευραλγικούς τομείς του χώρου της Υγείας τόσο του Δημοσίου αλλά και του Ιδιωτικού τομέα.

γ) η ανάπτυξη και προώθηση της έρευνας σε όλους τους τομείς που άπτονται του αντικειμένου της Διοίκησης, των Οικονομικών και των Τεχνολογιών Υγείας.

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε τρία (3) εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε δέκα (10) μαθήματα κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων, καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά τους τελευταίους έξι μήνες του προγράμματος.

Το ΠΜΣ θα δεχθεί για την ερχόμενη περίοδο συνολικά 40 φοιτητές και οι αιτήσεις των υποψηφίων γίνονται δεκτές έως5 Αυγούστου 2016.  


Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις αρχές Οκτωβρίου 2016.

Περισσότερες πληροφορίες διατίθενται στον ιστότοπο:http://tms.teipel.gr/.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων θα υποβάλλονταιστη Γραμματεία του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών ή θα ταχυδρομούνται με την ένδειξη:

Γραμματεία Π.Μ.Σ. «Τεχνο-οικονομικά Συστήματα Υγείας» (Αντικάλαμος Μεσσηνίας, Τ.Κ. 24100, τηλ. 2721045300), από 24 Ιουνίου έως 5 Αυγούστου 2016 (σφραγίδα ταχυδρομείου).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου