3.6.16

Δήλωση της Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένης Αλειφέρη για τις αναφορές του Υπουργού Άμυνας για το 9ο Σύνταγμα Πεζικού Καλαμάτας

Ο κ. Πάνος Καμμένος δημιουργεί με τις χθεσινές του δηλώσεις για το Ιστορικό 9ο Σύνταγμα Πεζικού Καλαμάτας, αίσθημα απογοήτευσης και θλίψης στη Μεσσηνία καθώς και προβληματισμό στους πολίτες για τα κριτήρια με τα οποία αντιμετωπίζονται σοβαρά εθνικά και κοινωνικά ζητήματα από τους έχοντες την εξουσία και ασκούντες την πολιτική.        
         Οι απαξιωτικές τόσο για τους Μεσσήνιους πολίτες όσο και για τους υπηρετούντες οπλίτες και αξιωματικούς του 9ου Συντάγματος δηλώσεις του κ.Καμμένου, πρωτίστως δεν τιμούν  αυτή καθαυτή τη θέση ενός  Υπουργού Εθνικής Άμυνας της Πατρίδας μας.
         Δυστυχώς,  η μόνη  σκέψη που διακατέχει πλέον τους Μεσσήνιους πολίτες είναι ότι ασφαλώς δεν «κινδυνεύουν  από τον Ομέρ Βρυώνη», κινδυνεύουν, όμως, από   την πολιτική εμπάθεια του κ. Καμμένου.
          Κατόπιν τούτων καλούμε τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας  να αναλογιστεί τα λόγια και τις πράξεις του  και να ανακαλέσει  άμεσα.
         Τέλος, καλούμε τους φορείς της Μεσσηνίας αλλά και τους πολίτες  να τοποθετηθούν αξιώνοντας το σεβασμό που τους αρμόζει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου