3.6.16

Σώος βρέθηκε ο 7χρονος που τον εγκατέλειψαν οι γονείς του σε δάσος για... παραδειγματισμό


Σώος βρέθηκε ο 7χρονος που τον εγκατέλειψαν οι γονείς του σε δάσος για... παραδειγματισμό

ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ

Ένα επτάχρονο αγόρι που εξαφανίστηκε αφού οι γονείς του το εγκατέλειψαν πριν από μια εβδομάδα σχεδόν για παραδειγματισμό σε ένα δάσος όπου κυκλοφορούσαν αρκούδες βρέθηκε σώο και υγιές σήμερα, είπε η αστυνομία.
Το αγόρι, που δεν έφερε τραυματισμούς και ήταν σε καλή υγεία, βρέθηκε μέσα σε μια στρατιωτική βάση γύρω στις 7:50 πμ τοπικής ώρας (01:50 πμ ώρα Ελλάδας) σήμερα, είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας. "Ένας αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων σε στρατιωτική άσκηση βρήκε ένα αγόρι του οποίου η ηλικία φαίνεται να είναι επτά", είπε. "Δεν υπήρχε εμφανές εξωτερικό τραύμα, και το αγόρι αυτοσυστήθηκε ως Γιαμάτο Τανούκα", πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.
Η ανακάλυψη του παιδιού επιβεβαιώθηκε από εκπρόσωπο των ειδικών δυνάμεων, ο οποίος είπε στο γαλλικό πρακτορείο AFP ότι "φαινόταν να είναι σε καλή υγεία, αλλά μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με στρατιωτικό ελικόπτερο" για προληπτικούς λόγους. Η εξαφάνισή του είχε κινητοποιήσει στρατό, αστυνομία και εθελοντές που τον έψαχναν από το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Το παιδί εξαφανίστηκε το περασμένο Σάββατο, αφού οι γονείς του όπως είπαν τον ανάγκασαν να βγει από το αυτοκίνητό τους στο δρόμο σε ένα βουνό για να τον τιμωρήσουν επειδή δεν τους υπάκουγε. Δεν είχε μαζί του τροφή ή νερό. Οι γονείς του είπαν αρχικά στην αστυνομία ότι ο γιός τους είχε χαθεί ενώ η οικογένεια βρίσκονταν σε πεζοπορία για να μαζέψει άγρια χόρτα, αλλά αργότερα ομολόγησαν ότι είχαν θυμώσει μαζί του γιατί πετούσε πέτρες σε αυτοκίνητα και ανθρώπους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου