14.5.16

Πάτρα:Πήγε για sex και τον... έφαγαν τα σκυλιά

ΕΤΡΕΧΕ ΝΥΧΤΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΡΑΜΜΑΤΑ 

Απίστευτη περιπέτεια για παράγοντα ποδοσφαίρου και νεαρή αθλήτρια 

Σε θρίλερ εξελίχθηκε για έναν 60χρονο η ερωτική του συνεύρεση μεσα στο Ι.Χ. του με μια γυναίκα κατά πολλά χρόνια νεότερή του.
Όλα συνέβησαν τις βραδινές προς νυχτερινές ώρες της περασμένης Τρίτης, όταν ο άντρας, ο οποίος είναι και παράγοντας σε ποδοσφαιρική ομάδα που εδρεύει σε περιοχή που εντάχθηκε στον Καλλικρατικό Δήμο Πατρέων  και βρίσκεται στη Δυτική πλευρά της Αχαΐας  , επέλεξε να συνευρεθεί ερωτικά με μια νεαρή, η οποία παίζει ποδόσφαιρο σε γυναικεία ομάδα της περιοχής.
Η ερημική περιοχή του Ομπλού κρίθηκε από το ζευγάρι ως η ποιο κατάλληλη για να περάσουν όμορφες στιγμές, μακριά από αδιάκριτα βλέμματα, με τον ηλικιωμένο ποδοσφαιρικό παράγοντα μάλιστα να προσφέρει προκαταβολικά στην νεαρή αθλήτρια και ένα σεβαστό ποσό, ως δωράκι για τις στιγμές που θα περνούσαν μαζί.
Όλα – ως προς το ερωτικό του πράγματος κύλισαν ομαλά  - αλλά λόγω ηλικίας και …προστάτη ο ερωτύλος 60χρονος χρειάστηκε να βγει από το αμάξι και να αναζητήσει μια απόμερη μεριά, προκειμένου να ικανοποιήσει σωματική του ανάγκη.
Εκεί άρχισαν τα δύσκολα και τα απρόοπτα, καθώς από το πουθενά εμφανίστηκε αγέλη σκύλων, η οποία του επιτέθηκε, με αποτέλεσμα να του «κατεβάσει» μεγάλο κομμάτι δέρματος το οποίο ξεκίναγε από την βουβωνική χώρα – στο παραπέντε γλύτωσε ένα από τα πολυτιμότερα σημεία του σώματός του – μέχρι και το γόνατο.
Ο άντρας αιμόφυρτος και σε κατάσταση πανικού έτρεξε στο αυτοκίνητο που μέχρι πριν λίγο ήταν η ερωτική φωλιά του με τη νεαρή αθλήτρια, η οποία μπροστά στη θέα του αίματος και της σκισμένης σάρκας κάθισε στη θέση του οδηγού για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
Στη διαδρομή ωστόσο αποφασίστηκε  - για να μην γίνει σούσουρο – ο τραυματισμένος ποδοσφαιρικός παράγοντας να μεταφερθεί στο σπίτι γιατρού, με τον οποίο έχει φιλικές σχέσεις , προκειμένου να του παράσχει αυτός τις πρώτες βοήθειες και να του κάνει ακόμα και ράμματα.
Η νεαρή αθλήτρια  το φυσάει ακόμα και δεν κρυώνει και όπως εκμυστηρεύτηκε σε φιλικό της πρόσωπο , δεν πρόκειται να ξανά βρεθεί με τον παράγοντα υπό αυτές τις συνθήκες,  ακόμα κι΄ αν το δωράκι της είναι διπλάσιο από αυτό που της έδωσε.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου