12.5.16

O ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ Η ΚΟΡΗ ΣΤΟ ΒΑΘΡΟ

Του: Αντώνη Αντωνόπουλου

Μία από τις κορυφαίες συναισθηματικές του στιγμές έζησε ο Ολυμπιονίκης(Βαρκελώνη 1992) του άλματος εις μήκος νυν Βουλευτής της Ν.Δ Κώστας Κουκοδήμος προ ημερών στην Πάτρα.
Ο βουλευτής Πιερίας έκανε ταξίδι αστραπή στην Αχαϊκή πρωτεύουσα για να καμαρώσει την πρωτότοκη κόρη του Αθανασία Κουκοδήμου ,αθλήτρια του Αρχέλαου Κατερίνης στο ίδιο αγωνίσματα που ο πατέρας της στους Άντρες είχε το Πανελλήνιο ρεκόρ με 8.40  από το 1992 έως το 2012 που το κατέρριψε στα «Παπαφλέσσεια» ο Μεσσήνιος άλτης Λούης Τσάτουμας.
Η 16χρονη Αθανασία Κουκοδήμου στους Πανελλήνιους σχολικούς αγώνες στίβου Ελλάδος-Κύπρου ήταν πρώτη μέχρι και το τελευταίο άλμα ,και τελικά ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας την 2η θέση με άλμα 5.68 ,επίδοση που στις γυναίκες αντιστοιχεί στα 6.70 από τις μεγαλύτερες επιδόσεις στην Ευρώπη.
Την απονομή έκανε ο Ολυμπιονίκης του αθλήματος και παλιός πρωταθλητής δακρύζοντας από συγκίνηση και χαρά στη κόρη που ανέβηκε στο βάθρο.
Και όταν στα 16 η αθλήτρια του Αρχέλαου, σωματείο στο οποίο ανήκε και ο Πατέρας, κάνει τέτοιες επιδόσεις δικαίως να μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι το  μήλο έπεσε ακριβώς κάτω από την μηλιά.
Η Αθανασία Κουκοδήμου δείχνει σε κάθε ευκαιρία όπως και στους αγώνες της Πάτρας ότι και το έχει και το θέλει.
Δικαιολογημένα καμαρώνει ο μπαμπάς και  Ολυμπιονίκης ως ειδικός του αθλήματος αλλά και ως περήφανος πατέρας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου