23.5.16

Τραγικός επίλογος: Νεκρός ο κτηνοτρόφος που αγνοούταν στα ορεινά του Αλμυρού από το Σάββατο


Τραγικός επίλογος: Νεκρός ο κτηνοτρόφος που αγνοούταν στα ορεινά του Αλμυρού από το Σάββατο

Νεκρός εντοπίστηκε τελικά το μεσημέρι ο 59χρονος κτηνοτρόφος, από το Νεοχωράκι Αλμυρού, η τύχη του οποίου αγνοούνταν από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν στην περιοχή του Αλμυρού μαινόταν σφοδρή κακοκαιρία. Η σωρός του κτηνοτρόφου εντοπίσθηκε από τις δυνάμεις της ΕΜΑΚ 4 χιλιόμετρα μακριά από το σημείο από το οποίο θα έπρεπε να διασχίσει το ρέμα για να μεταβεί στο μαντρί του.
Ο 59χρονος κτηνοτρόφος το Σάββατο το πρωί μετέβη στη μονάδα που έχει σε περιοχή έξω από το Νεοχωράκι Αλμυρού για να ταΐσει τα ζώα του και να κάνει διάφορες αγροτικές εργασίες. Παρότι οι καιρικές συνθήκες ήταν πολύ άσχημες και η βροχή μετατράπηκε σε έντονη καταιγίδα, μέχρι αργά το απόγευμα δεν είχε δώσει σημεία ζωής. Συγγενείς του ανησύχησαν και το βράδυ αφού δεν είχε επιστρέψει στο σπίτι του ειδοποίησαν την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.
Χθες είχε εντοπισθεί το όχημα του κτηνοτρόφου στη θέση "Γαβράκι" σφηνωμένο ανάμεσα σε βράχια. Σήμερα, τρίτη ημέρα των ερευνών, οι έρευνες επεκτάθηκαν σε μεγαλύτερη ακτίνα από το σημείο που βρέθηκε το αυτοκίνητο του κτηνοτρόφου με το τραγικό αποτέλεσμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου