3.5.16

Ο Χρυσαυγίτης Παππάς επιτέθηκε χυδαία στη δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά

Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς αναφέρθηκε στο Twitter με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς στη δημοσιογράφο Μαρία Δεναξά, ενώ έφτασε στο σημείο να της ευχηθεί «Χρόνια λίγα» σε μια έμμεση αλλά ξεκάθαρη απειλή.

Συγκεκριμένα ο Παππάς απευθυνόμενος στη δημοσιογράφο της έγραψε: 

 «Πρακτοράκια, αμερικανικομμουνιστές, ρουφιάνες και κλαψομαρίες. Το αυγουλάκι σας μέρες που είναι. ΧΡΟΝΙΑ ΛΙΓΑ».
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής απάντησε με αυτό τον χυδαίο τρόπο σε ένα tweet της Μαρίας Δεναξά, στο οποίο είχε γράψει: «Η Χρυσή Αυγή δεν κάνει Πάσχα. Από το πρωί εκκολάπτει αυγά του φιδιού σε διόδια, εθνικές οδούς και αλλού, όπου γνωστοί Χρυσαυγίτες μοιράζουν φέιγ βολάν».
«Αντιπαρέρχομαι τις «ευχές» που μου έστειλε το ανθρωποειδές που εκπροσωπεί στο ελληνικό κοινοβούλιο το ναζιστικό μόρφωμα, με αφορμή ένα tweet που έκανα το Mεγάλο Σάββατο και υπενθυμίζω πως σε καιρούς μεγάλης ύφεσης, όπως αυτούς που ζούμε σήμερα, ο φασισμός και η ρητορική του μίσους και της βίας, γιγαντώνονται από την ανοχή μιας απελπισμένης κοινωνίας όπου η ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο αρχίζει να φθίνει επικίνδυνα.
Γνωρίζω ότι πολλοί έχουν μπει στον πειρασμό να υποστηρίξουν την Χ.Α. στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές.
Πριν το κάνουν ας λάβουν υπόψη τους πως ο φασισμός που επιθυμούν και επικροτούν σήμερα πρώτα έρχεται για τους «άλλους» και μετά για όλους.
Ας μην βάλουμε λοιπόν την πατρίδα μας σε νέες άσχημες περιπέτειες.
Εκτός αν είναι αυτό που επιδιώκουμε και θέλουμε…».
1

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου