28.5.16

ΑΥΡΙΟ ΡΟΥΤΣΗ ΣΤΗ ΠΥΛΟ ΣΦΥΡΙΖΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ !!!

Του: Αντώνη Αντωνόπουλου

Τα γεγονότα που περιέγραψα στα προηγούμενα άρθρα μου, το ρεπορτάζ που έκανα και οι φόβοι που διατύπωσα σχετικά με την διαιτητική σφαγή της ομάδας του Τσικλητήρα στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο της Γ΄ Εθνικής είναι δεδομένα .
Και επιπλέον σαφώς και διατηρώ σοβαρότατες επιφυλάξεις για την ικανότητα και την λειτουργία του Κορίνθιου διαιτητή Γιάννη Ρούστη που θα σφυρίξει τον πολύ κρίσιμο αγώνα αύριο στη Πύλο μεταξύ των ομάδων του Κωστή Τσικλητήρα και της Δόξας Μεγαλόπολης.
Διευκρινίζω προς πάσα κατεύθυνση πως δεν άφησα καμιά αιχμή ούτε για παίκτες ούτε φυσικά για τον προπονητή της ομάδας της Δόξας, που σήμερα το πρωί έμαθα ότι είναι ο επί σειρά ετών φίλος μου και συνάδελφος μου ,και βετεράνος ποδοσφαιριστής που έπαιξε σε πολύ υψηλό επίπεδο ,ο Βασίλης Κούβαλης!!!
Με πήρε τηλέφωνο σήμερα το πρωί ο Βασίλης (Κούβαλης) και όπως εξήγησα και στον ίδιο, και του είπα ότι θα γράψω την συνομιλία μας, η ομάδα του Τσικλητήρα παίζει καθαρά και κερδίζει μέσα στο γήπεδο, και δεν ζήτησε την… βοήθεια κανενός.
Ο Βασίλης Κούβαλης με διαβεβαίωσε ότι και η ομάδα του παίζει καθαρά και τίμια μέσα στο γήπεδο.
Του είπα ότι σέβομαι την θέση που μου εκφράζει και σε ότι τον αφορά ,σε καμιά περίπτωση δεν μπορώ να τον αμφισβητήσω. Από εκεί και πέρα του είπα ότι αυτά που έγιναν την περασμένη αγωνιστική μας δίνουν το δικαίωμα ,σε συνδυασμό με την …επιλογή Ρούτση όχι να έχουμε επιφυλάξεις, αλλά να μιλάμε ευθέως για σφαγή του Τσικλητήρα.
Αν αυτενεργεί κάποιος παράγοντας, η αν αυτενεργούν οι νταραβεριτζήδες μέσα η έξω από την ΚΕΔ η τον περίγυρο και την ΕΠΟ δεν μπορώ να το αποκλείσω κάτι που είπα και στο Βασίλη(Κούβαλη)Του αποκάλυψα μάλιστα και περιστατικό που μου συνέβη πριν ξεκινήσουν τα μπαράζ και ενισχύει τις σοβαρότατες επιφυλάξεις μου, και επειδή ο Κούβαλης ξέρει τι γίνεται τόσα χρόνια κατάλαβε πολύ καλά τους φόβους και τις επιφυλάξεις μου.
Διαβεβαίωσα τον προπονητή της Δόξας και φίλο μου Βασίλη Κούβαλη, ότι η φιλοξενία της ομάδας του θα είναι η ίδια που διασφάλισε και προσέφερε στο Τσικλητήρα στο ματς της Μεγαλόπολης.
 Ο  καλύτερος να κερδίσει μέσα στο γήπεδο…
Από εκεί και πέρα όμως…
Η  στάση του Ρούτση και των βοηθών του ,καθώς και του παρατηρητή αγώνα, θα παίξουν καθοριστικότατο  ρόλο.
Μακάρι να διαψευστούν οι επιφυλάξεις και οι φόβοι μας, και να μην χρειαστεί την Δευτέρα να ασχοληθούμε αρνητικά για το παιχνίδι.
Εμείς δεν …ξυπνήσαμε το πρωί ξαφνικά ,είδαμε… όνειρο και στοχεύσαμε ούτε την ομάδα της Δόξας ,ούτε τον πρόεδρο της ΕΠΣ Αρκαδίας Νίκο Προύτζο, ούτε την Ένωση Λέρνας που δεν ξέρω και που… πέφτει στην Αργολίδα.
Έδωσαν δικαιώματα για να διαμορφωθεί αυτό το κλίμα…
Ας αφήσουν καθαρά να τελειώσουν τα μπαράζ ,χωρίς αλητείες και περίεργα σαν αυτά που έγιναν την προηγούμενη αγωνιστική.
Γιατί την καχυποψία δεν την ενισχύουμε εμείς που γράφουμε.
Η καχυποψία υπάρχει, παράγοντες είναι υπόδικοι και συνεχίζουν και δρουν στο ποδόσφαιρο, και πάνω από όλα το κλίμα το δυναμιτίζουν διαιτητές τύπου Σφακιανάκη, αλλά και εγκυμονούν κινδύνους διαιτητές τύπου Ρούτση.

Ελπίζουμε, να έχεις συνειδητοποιήσει ότι αύριο στη Πύλο σφυρίζεις μια κατηγορία, και ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ  να κάνεις λάθη, τύπου Σφακιανάκη!!!

Διέψευσε τις επιφυλάξεις και τους φόβους μας μέσα στο γήπεδο παίζοντας 50-50…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου