4.5.16

Βρέθηκε σε λάθος σημείο τη λάθος ώρα !!! Πάτρα: Έφαγε της χρονιάς του από ζηλιάρη σύζυγο

ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΗΡΘΕ 

Δύσκολες ώρες πέρασε στα χέρια ενός ζηλιάρη – υποψιασμένου κατ’ άλλους συζύγου – ένας επαγγελματίας αυτοκινητιστής , ο οποίος πριν από λίγα εικοσιτετράωρα έκανε το λάθος να ακινητοποιήσει το αυτοκίνητο του σε ημι-απομονωμένη περιοχή  προκειμένου να  ικανοποιήσει σωματική του ανάγκη.
Πριν καλά – καλά προλάβει να …ανακουφιστεί βρέθηκε αντιμέτωπος με έναν εξαγριωμένο άντρα ο οποίος άρχισε να τον βρίζει και στη συνέχεια να τον χτυπά με μανία σε όλο του το σώμα .
Ο εξαγριωμένες άντρας συνόδευσε την επίθεση με ακατανόμαστες φράσει ενώ ανάμεσα στις βρισιές υπήρξαν και αναφορές του στυλ « να πως δέρνει ο κερατάς» ,  «μην τολμήσεις να ξανά πατήσεις το πόδι σου εδώ για τι θα σε σφάξω», «τα ίδια με σένα  θα πάθει και η γυναίκα μου»  και άλλα πολλά.
Όλα αυτά, συνοδευόντουσαν από τι κραυγές και φωνές μιας γυναίκα η οποία είχε βγει σε μπαλκόνι διαμερίσματος το οποίο  βρισκόταν σε απόσταση πενήντα περίπου μέτρων από τον χώρο που είχε επιλέξει ο άτυχος αυτοκινητιστής να ικανοποιήσει τη σωματική του ανάγκη και η οποία προσπαθούσε να πείσει τον επιτιθέμενο – επρόκειτο για τον άντρα της – πως δεν γνωρίζει τον άνθρωπο, ότι δεν έχει καμία σχέση μαζί του και πως αυτός δέχεται άδικα την επίθεση.
Ο δράστης της επίθεσης δεν άκουγε τίποτα  και παρά τις εκκλήσεις της γυναίκας  συνέχιζε να χτυπά τον ανυποψίαστο άντρα. λέγοντάς του πως τον έχει καταγράψει να πηγαίνει κάθε βράδυ εκεί και να κουβεντιάζει με τη γυναίκα του.
Η κατάσταση εκτονώθηκε μόνο όταν  η γυναίκα του αναγκάστηκε να βγει από το σπίτι και να πάει στο σημείο της επίθεσης για να  του δηλώσει πως δεν γνωρίζει τον άνθρωπο και πως πρώτη φορά τον βλέπει.
Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Ταραμπούρα της Πάτρας σε δρόμο οποίος οδηγεί σε αγροτική έκταση η οποία είναι προς απαλλοτριωση.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου