21.5.16

Φόρεσε το νυφικό της, πήγε στο σπίτι του πρώην της και επιτέθηκε στη νέα του φίλη!

exgf2
exgf4
exgf3Η 25χρονη Letitia Simmonds φαίνεται ότι ήθελε να εκδικηθεί όχι μόνο τον πρώην της σύντροφο, αλλά και τη νέα του φίλη, μετά το χωρισμό τους.

Έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, επιτέθηκε στη νέα κοπέλα του John Tarazi και επιπλέον προξένησε ζημιές στο αυτοκίνητό της. Στη συνέχεια, η νεαρή γυναίκα που είναι και μητέρα δύο παιδιών, όντας έξω από το σπίτι του πρώην συντρόφου της και φορώντας ένα νυφικό, έσπασε το παράθυρο και επιτέθηκε και στον ίδιο.

Η 25χρονη δε σταμάτησε εκεί, καθώς κλώτσησε ακόμη κι έναν αστυνομικό που προσπάθησε να τη συλλάβει. Η Simmonds ομολόγησε στο δικαστήριο την ενοχή της για όλες τις πράξεις και κατά του πρώην συντρόφου της και της νέας του κοπέλας, αλλά και κατά του αστυνομικού που ενεργούσε κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Το ζευγάρι χώρισε τον περασμένο Σεπτέμβριο και οι δύο είχαν προχωρήσει τη ζωή τους, έχοντας βρει νέους συντρόφους. Όταν όμως η Simmonds χώρισε, αποφάσισε να διαλύσει και τη σχέση του πρώην της. Ξεκίνησε να στέλνει υβριστικά μηνύματα στο Facebook και να κάνει ανάλογες δημοσιεύσεις, ενώ λίγες ημέρες αργότερα -έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ- φόρεσε ένα νυφικό και πήγε στο σπίτι του Tarazi απειλώντας τον.

Όταν ο άντρας είδε ότι η κατάσταση γινόταν πιο σοβαρή καθώς η πρώην γυναίκα του επιτέθηκε και στη νυν κοπέλα του, κάλεσε την αστυνομία οπότε η γυναίκα επιτέθηκε και στον αστυνομικό! Ο δικηγόρος της 25χρονης ανέφερε ότι έχει ψυχολογικά προβλήματα και ότι έχει αναγνωρίσει το λάθος της για την ακραία συμπεριφορά της. «Δεν ήταν καλά, αλλά αποδέχεται ότι η συμπεριφορά της ήταν εκτός ελέγχου. Όταν είδε τη νέα σύντροφό του, τα πράγματα έγιναν χειρότερα. Ξέρει ότι χρειάζεται βοήθεια», είπε χαρακτηριστικά.




exgf5

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου