12.5.16

Έτοιμο το νέο Περιφερειακό Ιατρείο Πεταλιδίου

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες κατασκευής του νέου Περιφερειακού Ιατρείου Πεταλιδίου και από το επόμενο μήνα παραδίδεται σε λειτουργία.

Πρόκειται για έργο ενταγμένο στο ΠΕΠ Πελοποννήσου της προγραμματικής περιόδου ΕΣΠΑ 2007-2013 συνολικού προϋπολογισμού 307.000 €.

Το νέο περιφερειακό ιατρείο έχει κατασκευαστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές και είναι σίγουρο ότι θα συμβάλλει καθοριστικά στην ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών υγείας για τους κατοίκους της περιοχής.

Με αφορμή την ολοκλήρωση της κατασκευής ο Διοικητής του Γ.Ν.Μεσσηνίας κ.Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

« Σήμερα ολοκληρώσαμε μία ακόμη θετική παρέμβαση στο τομέα της Α’θμιας Φροντίδας Υγείας. Ένα σύγχρονο περιφερειακό ιατρείο που έλειπε χρόνια από το τουριστικό θέρετρο του Πεταλιδίου διατίθεται στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας. Σε λίγο καιρό άλλα δύο νέα περιφερειακά ιατρεία θα παραδοθούν για χρήση αυτά της Μεθώνης και του Βλαχόπουλου.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους καταβάλανε κάθε προσπάθεια για την υλοποίηση αυτού του στόχου. Πρώτα απ’όλα τον πρώην Δήμαρχο Πεταλιδίου κ.Ηλία Κουτσοδημητρόπουλο, τον μετέπειτα Δήμαρχο Μεσσήνης κ.Στάθη Αναστασόπουλο και τέλος τον νυν Δήμαρχο Μεσσήνης κ.Γιώργο Τσώνη.

Τέλος να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ.Πέτρο Τατούλη, την Τεχνική Υπηρεσία της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και φυσικά τους συνεργάτες μου στην Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου μας.»

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου