4.5.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ- Αυξάνεται η προμήθεια στις κάρτες στάθμευσης

Με στόχο να βρίσκουν παντού και εύκολα οι οδηγοί τις κάρτες στάθμευσης, το Δημοτικό Συμβούλιο έλαβε την απόφαση να αυξήσει την προμήθεια προς όσους τις πωλούν από 10% σε 15%. 
Ο Δήμος Καλαμάτας εκτιμά ότι η αύξηση της προμήθειας συνιστά ένα σημαντικό κίνητρο για τους επαγγελματίες του κέντρου της πόλης και της Κεντρικής Αγοράς Καλαμάτας, ώστε να διαθέτουν κάρτες από τα καταστήματά τους. Μάλιστα, είναι διαθέσιμο και ένα αυτοκόλλητο, το οποίο εύκολα μπορεί να διακρίνει ο ενδιαφερόμενος και με το οποίο το κατάστημα δηλώνει ότι πωλεί κάρτες στάθμευσης.
ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΑ ΠΑΡΚΙΝΓΚ
Tην ερχόμενη Δευτέρα ξεκινούν οι εργασίες για την εγκατάσταση αυτοματοποιημένων συστημάτων (αυτόματα ταμεία, μπάρες κ.λπ.) για τον έλεγχο του κεντρικού και του βόρειου πάρκινγκ. Με τα συστήματα αυτά, για την εγκατάσταση των οποίων έχει αναδειχθεί με διαγωνισμό ανάδοχος, ο Δήμος αποσκοπεί στη διευκόλυνση των πολιτών, καθώς και στην εξοικονόμηση προσωπικού της Δημοτικής Αστυνομίας, ώστε να επιτευχθεί καλύτερη ανταπόκριση εκ μέρους της σε άλλα καθήκοντα (ελεγχόμενη στάθμευση σε δρόμους κ.λπ.).

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου