13.5.16

Οι "Αντιμνημονιακοί " ΠΑΣΟΚΟΙ που αναμένεται να πάρουν υπουργείο στην Μνημονιακή κυβέρνηση Τσίπρα !

"ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ " ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ !!!

Η ατάκα της Όλγας Γεροβασίλη για ανασχηματισμό και ανάληψη καθηκόντων από παλιούς Πασόκους πυροδότησε νέο  κύκλο ονοματολογίας για τον επικείμενο ανασχηματισμό.
 
Όπως είναι αναμενόμενο στο επίκεντρο βρίσκονται πρόσωπα που προέρχονται από το χώρο του ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηριστικοί είναι η περίπτωση του Νίκου Χριστοδουλάκη (πρώην υπουργός Οικονομικών επί κυβερνήσεων Σημίτη, ενω είχε διατελέσει και υπηρεσιακός υπουργός στην κυβέρνηση της κ. Θάνου), ο οποίος (όπως λέγεται) έχει -κατά καιρούς- επαφές με το Μέγαρο Μαξίμου. Θέση στην κυβέρνηση αναμένεται να λάβει και η Λούκα Κατσέλη (σημερινή πρόεδρος της Εθνικής Τράπεζας) η οποία μιλάει επίσης με τον Αλέξη Τσίπρα.
Ισχυρή υποψηφιότητα φαίνεται πως θέτει η πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, η οποία ενδέχεται να τοποθετηθεί στο υπουργείο Υγείας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κ. Κατσέλη διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με την κ. Ξενογιαννακοπούλου, ενώ θεωρεί ότι η πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ έχει να δώσει ακόμα στην πολιτική.
Παράλληλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που κυκλοφορούν τον τελευταίο καιρό, στο κυβερνητικό σχήμα αναμένεται να μπει ο Χάρης Καστανίδης αλλά και ο Παντελής Οικονόμου.
Τέλος, ρόλο στο νέο σχήμα της κυβέρνησης αναμένεται να αναλάβει και ο Φώτης Κουβέλης αναλαμβάνοντας πιθανότατα το υπουργείο Δικαιοσύνης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου