21.5.16

Πορνό φιλμάκι προκαλεί μπελάδες σε Ελληνίδα μοντέλο - Καταγγέλλει διασυρμό

Φιλμάκι πορνό που κυκλοφορεί από τηλέφωνο σε τηλέφωνο προκαλεί προβλήματα σε μανεκέν από την Ελλάδα, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Κύπρο και το οποίο αναμένεται τις επόμενες ημέρες να υποβάλει επίσημη καταγγελία στην Αστυνομία για διερεύνηση.
Το ολιγόλεπτο φιλμάκι παρουσιάζει μια κοπέλα σε ερωτική συνεύρεση με τρεις άντρες.
 Σε αυτό ακούγονται διάφορες φράσεις σε κυπριακή διάλεκτο και όπως εύκολα διαπιστώνεται, δεν έχει γυριστεί με βιντεοκάμερα ή έξυπνο κινητό τηλέφωνο, αλλά από κάμερα οθόνης υπολογιστή.
Από το γεγονός ότι το φιλμάκι είναι σκοτεινό, εύκολα συμπεραίνεται επίσης ότι η πρωταγωνίστρια και ίσως κάποιοι από τους συμπρωταγωνιστές της έλαβαν μέρος σε αυτό εν αγνοία τους.
Το μανεκέν, που έχει βρει τον μπελά του από το εν λόγω φιλμάκι, ονομάζεται Τζοβάνα Μπουλιέρη. Όπως αναφέρει στον «Φ», τις τελευταίες ημέρες διαδίδεται από στόμα σε στόμα και μέσω ηλεκτρονικών σελίδων κοινωνικής δικτύωσης, ότι αυτή είναι που συμμετέχει στο φιλμάκι.
Το περίεργο στην όλη ιστορία είναι ότι η ίδια δεν ομοιάζει με την κοπέλα της ταινίας, αφού η Μπουλιέρη διαθέτει τατουάζ στο κορμί της ενώ η κοπέλα της ταινίας όχι και επιπλέον, η μύτη της ίδιας είναι μικρή ενώ της κοπέλας που εμφανίζεται στην ταινία μεγάλη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου