4.5.16

Τραγικός ο απολογισμός επιστροφής του Πάσχα

Επτά νεκροί και άλλοι τόσοι βαριά τραυματισμένοι είναι ο τραγικός απολογισμός της διήμερης επιστροφής των εκδρομέων του Πάσχα. 

Σε αυτοκινητικό δυστύχημα που σημειώθηκε χθες το πρωί μάλλον λόγω έντονης χαλαζόπτωσης στην περιοχή της γέφυρας του Νέστου, στα όρια των Νομών Καβάλας και Ξάνθης, έχασαν τη ζωή τους δύο νεαρές γυναίκες.
Αυτοκίνητο με πινακίδες Ρουμανίας συγκρούστηκε με Ι.Χ. στο οποίο επέβαιναν τέσσερις κοπέλες από τη Θεσσαλονίκη, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο η 24χρονη οδηγός και η συνομήλική της συνοδηγός του οχήματος. Ελαφρύτερα τραυματίστηκαν οι δύο συνεπιβάτιδές τους στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Σε άλλο τροχαίο χθες τα ξημερώματα, στο Κομπότι της Αρτας, τραυματίστηκαν θανάσιμα δύο γυναίκες. Ειδικότερα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος και στο οποίο επέβαιναν η 25χρονη σύζυγός του και τα δύο παιδιά τους, ηλικίας 6 και 3 ετών, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με Ι.Χ. που οδηγούσε 65χρονη, με συνεπιβάτες της μία 63χρονη και δύο άνδρες, 66 και 69 ετών. Νεκρές ανασύρθηκαν η οδηγός και η 63χρονη, ενώ σοβαρά τραυματίστηκαν το 6χρονο παιδί και οι δύο ηλικιωμένοι άνδρες.

Επίσης, χθες τα ξημερώματα εικοσάχρονος έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε προσέκρουσε σε δέντρο, στη Χαλκιδική. Και στην Ημαθία, σε αρδευτικό κανάλι έπεσε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε 33χρονος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Τροχαίο με θύμα μία 52χρονη από τη Ρουμανία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στη Μεσσηνία. Το δυστύχημα συνέβη όταν, για άγνωστους ακόμα λόγους, το Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε ένας 55χρονος υπήκοος Ρουμανίας ανετράπη. Ανδρες της Πυροσβεστικής και διασώστες του ΕΚΑΒ έσπευσαν στο σημείο, όπου ανέσυραν νεκρή μέσα από το αυτοκίνητο την 52χρονη.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου