26.5.16

Δουλειές με .....φούντες στην Πυλία

ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΙΒΑΡΙ ΤΗΣ ΓΙΑΛΟΒΑΣ !
Εντοπίστηκε κι εκριζώθηκε φυτεία χασίς στην Καλαμάτα- Αναζητούνται οι καλλιεργητές
Εντοπίστηκε και εκριζώθηκε κατά την διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης σε θαμνώδη περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος, μια φυτεία χασίς αποτελούμενη από εξήντα έξι δενδρύλλια χασίς.
 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών 

Σε  αστυνομική  επιχείρηση, εντοπίστηκε σε θαμνώδη περιοχή του Δήμου Πύλου - Νέστορος Μεσσηνίας, φυτεία αποτελούμενη από -66- δενδρύλλια κάνναβης. 

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε χθές (25.5.2016) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, επιχείρηση και εξερεύνηση σε θαμνώδη περιοχή του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας.
Κατά την εξερεύνηση, εντοπίστηκαν ειδικά διαμορφωμένοι και κατάλληλα εκχερσωμένοι χώροι, στους οποίους καλλιεργούνταν συνολικά, -66- δενδρύλλια κάνναβης , ύψους από 0,20 έως 0,70 μέτρα, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου