23.5.16

Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΠΟΤΕ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΨΕΜΑΤΑ;

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΟΥΓΙΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΣΚΑΪ-25-2-2014

Γραφει: Ο Αιρετικός Μεσσήνιος

Επιστρέφοντας ξανά στο θέμα της νέας οργάνωσης που υποστηρίζει ότι ελέγχει πλέον το ποδόσφαιρο, σημείωσε: «Ξαφνικά το καλοκαίρι έβλεπα τους Αμπάρκιολη, Κάμπαξη, Δημητρόπουλο Μάνταλο να μην έχουν προβλήματα και να προβάλλονται συνεχώς. Το θέμα είναι πως είχα αρχίσει να έχω μια άλλη προσέγγιση. Η άποψή μου είναι πως αυτοί οι άνθρωποι είναι αυτεξούσιοι. Δεν χρειάζονται βοήθεια για να κάνουν αυτό που κάνουν. Κάθε φορά πουλάνε αυτή την υπηρεσία. Συναντήθηκα με τον Χατζηαποστόλου (πρόεδρος της ΕΠΣ Κιλκίς) και τον Σάββα (πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης). Φρόντισα να τα κατοχυρώσω αυτά που λέχθηκαν εκεί έχω τη δυνατότητα να τα αποδείξω. Επί μια ώρα μου εξηγούσε τι ακριβώς γίνεται στην ΕΠΟ. Μου είπε ότι ο Κουρίδης είναι ο Σπάθας της ΕΠΟ. Αυτός (Κουρίδης) συντονίζει την όλη ιστορία. Μου είπε αρκεί να ακούσεις μια συζήτηση στη ΔΣ της ΕΠΟ για να καταλάβεις ποιος είναι το αφεντικό στην ΕΠΟ. Αυτός έκανε τις αμοιβές των διαιτητών σε αυτό το ύψος για να μην αντιδράσουν».

Σε ερώτηση για το από πού αντλείται η δύναμη του κ. Κουρίδη, απάντησε: «Δεν θέλησα να ρωτήσω, για να μην πονηρευτούν. Ήθελα να φτάσω στην άκρη. Ο κ. Χατζηαποστόλου ήταν με τον Γκαγκάτση, ήταν αντίπαλος. Ο κ. Σάββας όμως ήταν μαζί τους. Ήταν και στο ραντεβού που σας είπα πριν στο Χίλτον. Μου ζήτησε ο Χατζηαποστόλου να βοηθήσω την κίνηση Γκαγκάτση. Έψαχναν συμμάχους. Μετά από δυο ώρες, στον δρόμο από Θεσσαλονίκη προς Βέροια, συναντήθηκα με τον κ. Σάββα. Λες και είχαν συνεννοηθεί, μου είπε την ίδια ιστορία για τον Κουρίδη και παράλληλα κάτι συγκλονιστικό. Μου είπε πως σ’ αυτή την κίνηση αυτών των ανθρώπων, υπάρχει ένας χορός εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ. Μου είπε πως τη χρονιά που έπεσε ο Αρβανιτίδης, έπεσε γιατί δεν έδωσε 200.000 ευρώ στον κ. Υφαντή (σ.σ. διευθυντής επικοινωνίας της ΕΠΟ). Εγώ τρελάθηκα! Αυτά τα κατέθεσα και στον εισαγγελέα. Το κατοχύρωσα κι αυτό το ραντεβού. Έκανα κάτι πιο σοβαρό, γιατί δεν ήθελα να το δεχθώ».
Στη συνέχεια, ο Αλέξης Κούγιας ανέφερε: «Ότι έκανα το έκανα μέχρι την ημέρα που με πρότειναν μάρτυρα υπερασπίσεως οι κ. Σαρρής, Παπακωνσταντίνου, Κουρίδης, Υφαντής, Προύντζος, Σταθόπουλος. Σιχαινόμουν τον εαυτό μου. Μιλάμε για ανθρώπους χωρίς αγωγή, χωρίς ήθος, χωρίς παιδεία. Δεν έχουν σύστημα αξιών μέσα τους. κρατάω μια επιφύλαξη, με κάλεσε στο σπίτι του στη Χίο, γνώρισα τη σύζυγό του και την οικογένειά του που είναι εξαίρετοι άνθρωποι, αλλά είναι επικίνδυνος ο κ. Σαρρής. Όλοι αυτοί, έκαναν το σχέδιο εξόντωσης του Πιλάβιου. Αυτό έγινε στο ρουφ γκάρντεν του Χίλτον, παρουσία του κ. Μαρινάκη. Οι κουμπάροι του Πιλάβιου, καθόρισαν την καρατόμησή του. οι άνθρωποι αυτοί, καθορίζουν ποιοι θα βγουν πρωταθλητές, ποιοι θα υποβιβαστούν, ποιοι θα ανέβουν στη Σούπερ Λίγκα. Υποτίθεται πως ήμασταν φίλοι μέχρι τότε που σφύριξε ο Κάμπαξης και ο Αμπάρκιολης. Όταν πήγα στον Δούρο, Σαρρής και Κουρίδης ήταν στην Ελβετία για το Euro. Απελπισμένος πήγα στον Δούρο, με τον οποίο έχουμε μεγαλώσει μαζί στο Βέλο Κορινθίας, έχει ένα μικρό καθαριστήριο, επιβιώνει με δυσκολία. Μου φωτογράφισε αυτούς τους ανθρώπους. Κατάλαβα αμέσως τι συνέβαινε, απλά δεν μπόρεσα να το πω και ήθελα να μαζέψω στοιχεία».

ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ  2,5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ !

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» αναφορικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τέσσερις πρώην και νυν παράγοντες της ΕΠΟ, τον Γιώργο Σαρρή, τον Αριστείδη Σταθόπουλο, τον Παυσανία Παπανικολάου και τον Χρήστο Υφαντή.
Ο Αλέξης Κούγιας, που σύμφωνα με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα larissanet... «με το δικό μου μυαλό, και χωρίς στοιχεία, αλλά με λογικές σκέψεις, είναι αλήθεια ότι δημιουργήθηκε αυτή η υπόθεση. Μάλιστα, με δικό μου υπόμνημα αποκαλύφθηκε και το αδίκημα της απάτης και όλα τα άλλα αδικήματα σχεδόν, για τα οποία ήταν κατηγορούμενοι όλοι αυτοί οι άνθρωποι», ουσιαστικά «αθώωσε» τους τέσσερις κατηγορούμενους και κυρίως τον Παυσανία Παπανικολάου και τον Χρήστο Υφαντή.
«Νιώθω πολύ άσχημα, γιατί δυστυχώς σε αυτή τη διαδικασία και λόγω της στεναχώριας μου, αλλά και του μίσους που έτρεφα εναντίον συγκεκριμένων ανθρώπων στην υπόθεση κατέστησα κατηγορουμένους κάποιους ανθρώπους. Στεναχωριέμαι πολύ, ιδιαίτερα και για τον Σαρρή, τον πρόεδρο της ΕΠΟ, και για τον Σταθόπουλο, που είναι εξαιρετική προσωπικότητα, αλλά κυρίως στεναχωριέμαι πάρα πολύ γιατί κινδυνεύουν να χάσουν τη δουλειά τους ο Παυσανίας Παπανικολάου και ο Χρήστος Υφαντής. Και το λέω αυτό γιατί βρισκόμαστε στο Εφετείο. Είμαι άνθρωπος με συνείδηση και πραγματικά, αν μπορούσα αυτή τη στιγμή να διορθώσω κάποια πράγματα θα το έκανα. Αν γνώριζα πως κάποιοι άνθρωποι θα μπορούσαν να χάσουν τη δύναμη που τους δίνει η δουλειά τους, δεν θα είχα κάνει αυτές τις καταγγελίες» δήλωσε.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Με μια απλή ανάγνωση μπορεί κανείς να καταλάβει την σκοπιμότητα των λόγων και των κατηγοριών του γνωστού ποινικολόγου.
Οι παροικούντες στην ποδοσφαιρική Ιερουσαλήμ γνωρίζοντας πρόσωπα και πράγματα μπορούν να αντιληφτούν ακόμη περισσότερο γιατί πριν 2,5 χρόνια καθιστούσε ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης τα προαναφερθέντα πρόσωπα, αλλά και γιατί ως …μικρό παιδί που παίζει με τα παιχνίδια του έκανε… λάθος και πλέκει το εγκώμιο τους!!!
-Τότε ο κ. Κούγιας ως ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναχαίκή, ήταν συνεπής απέναντι στις υποχρεώσεις του στην ΕΠΟ;
-Είχε χρόνια να καταθέσει φορολογικές και ασφαλιστικές ενημερότητες;
-Ήταν συνεπής στις οικονομικές του υποχρεώσεις;
-Στο σήμερα τα ίδια πρόσωπα πλην του Νομικού Θόδωρου Κουρίδη τον οποίο έκανε και παρέα ο κ. Κούγιας ,τι άλλαξε στην στάση και συμπεριφορά τους ,την υπηρεσιακή απέναντι του ,αυτή την φορά στο όνομα της Λάρισας;
-Επιπλέον αληθεύει η διαψεύδεται από μέρους του ότι ανέλαβε και την νομική υπεράσπιση τους;
-Και δεν ξέρω κατά πόσο είναι δεοντολογικό και ηθικό ,αν είναι αλήθεια ,να είσαι νομικός σύμβουλος κατηγορούμενων στην ΕΠΟ και πρόεδρος στη Λάρισα;
Για να καταλάβουμε και εμείς και ο κόσμος σε ποια γωνία… κρύβεται η αλήθεια.
Και επιπλέον πόσο …μεγάλη προσωπικότητα είναι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας και νυν Δήμαρχος Οιχαλίας Άρης Σταθόπουλος.
Aς μη αναζητήσω τι έγινε με τον ΠΑΣ Γιάννενα και τον περιβόητο Παπαλάκη της ΕΕΑ τότε.
Δεν σημαίνει ότι ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας ότι έχει κάποια ιδιότυπη ασυλία και νομιμοποιείται να κάνει το μαύρο άσπρο και κυρίως να υποβιβάζει την νοημοσύνη της κοινής γνώμης που με μια απλή ανάγνωση μπορεί να κατανοήσει πλήρως το τι συμβαίνει.

Ας δώσει αυτές τις διευκρινήσεις στη κοινή γνώμη ο κ. Κούγιας και μετά ας αφήσει τα δικαστήρια να κρίνουν κατά πόσο θα …αθωωθεί η όχι ο κ. Σταθόπουλος!!!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου