19.5.16

Συλλαλητήριο-πικετοφορία του ΠΑΜΕ το Σάββατο στην Καλαμάτα

Η Γραμματεία Μεσσηνίας του ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο-πικετοφορία που διοργανώνει το Σάββατο 21 Μάη, στις 10 π.μ. στην Πλατεία 23ης Μαρτίου, ενάντια στο νέο γύρο επίθεσης που φέρνει η κυβέρνηση στη Βουλή Σαββατοκύριακο 21 - 22 Μάη στο λαϊκό εισόδημα, στο Ασφαλιστικό, στους μισθούς! Έρχεται νέο αντιλαϊκό νομοσχέδιο, που αφορά επιβολή νέων έμμεσων φόρων στη συντριπτική πλειοψηφία του εργαζόμενου λαού που στενάζει, ιδιωτικοποιήσεις, "απελευθέρωση" των "κόκκινων" δανείων, νέες φοροαπαλλαγές στο μεγάλο κεφάλαιο.
Το τσάκισμα των εργατικών και λαϊκών δικαιωμάτων συμπληρώνεται με νέα προκλητικά προνόμια και ενισχύσεις για τους επιχειρηματικούς ομίλους, για τη θωράκιση και στήριξη της καπιταλιστικής κερδοφορίας.
Κανένας εργάτης, άνεργος δεν πρέπει να λείψει από τις μάχες που έρχονται!
Να πάρει τη θέση του στον ταξικό αγώνα! Να απαντήσει στην αδράνεια!
Να οργανωθεί στα σωματεία του, να οργανώσει την αγανάκτηση και την οργή του. Να μην παραδώσει τα όπλα και να ρίξει τον πήχη της ζωής του. Να μη μείνει στη ζωή με τα ψίχουλα για να ταΐζεται η κοιλιά των αφεντικών. Να τους γυρίσει την πλάτη.
Καμία ανοχή, καμία συναίνεση! Μπορούμε να ζήσουμε καλύτερα!
Καλούμε τους εργαζόμενους κάθε κλάδου, τις συνδικαλιστικές οργανώσεις, τις σωματειακές επιτροπές, τις λαϊκές επιτροπές, τους νέους και τις νέες, τους άνεργους και τους συνταξιούχους, τις γυναίκες, να μη δεχτούν τη νέα εξαθλίωση! Να μην εγκλωβιστούν ξανά στις ψεύτικες ελπίδες και στις κάλπικες υποσχέσεις της κυβέρνησης ότι περάσαμε τα δύσκολα.
Ψηλά το κεφάλι!
Μας θέλουν προσκυνημένους, απογοητευμένους και να ματώνουμε συνέχεια για τα συμφέροντα του κεφαλαίου!
Δε θα τους κάνουμε τη χάρη! Δε θα περάσει η ηττοπάθεια, ο συμβιβασμός!
Με αισιοδοξία και πίστη στο δίκιο μας, μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε!
Όλες και όλοι στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, το Σάββατο 21 Μάη, στις 10π.μ. στην Πλατείας 23ης Μαρτίου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου