15.4.16

Erotic Festival - Τσιτσιολίνα: Έχω πάει με 1.000 άντρες αλλά τον ....Σπαλιάρα δεν τον ξέρω !

Τσιτσιολίνα: Έχω πάει με 1.000 άντρες αλλά τον Σπαλιάρα δεν τον ξέρω
Φορώντας το χαρακτηριστικό λουλουδένιο στεφάνι στα ξανθά μαλλιά της και ένα έντονο κόκκινο κραγιόν, η θρυλική Τσιτσιολίνα έδωσε συνέντευξη Τύπου με αφορμή το Erotic Festival, στο οποίο είναι και η επίτιμη προσκεκλημένη. 
Η διάσημη 65χρονη σήμερα πορνοστάρ (και για λίγο πρώην αριστερή πολιτικός) εμφανίστηκε με μικρή καθυστέρηση – σαν ντίβα που είναι- στην χτεσινή συνέντευξη Τύπου και απάντησε σε κάθε ερώτηση – από το πόσους αντρες έχει πάει, μέχρι και πιο πολιτικού περιεχομένου, για την αριστερή κυβέρνηση της Ελλάδας. 
Ως πρώην πολιτικός, η Ιλόνα Στάλερ απάντησε: «Για εμένα δεν είναι το θέμα αν υπάρχει αριστερά, δεξιά, κέντρο, Όποιοι και αν είναι πάνω, πρέπει να αγκαλιάσουν και να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της κοινωνίας. Για τον Αλέξη Τσίπρα δεν ξέρω να σας πω, ζω μακριά. Ήταν δική σας επιλογή και πρέπει να πορευτείτε με αυτή, εσείς ξέρετε καλύτερα».
Ως πορνοστάρ, η Τσιτσιολίνα δήλωσε ότι έχει πάει με 1.000 άνδρες. Όταν της έδειξαν φωτογραφία του Γιάννη Σπαλιάρα (με τις 4.000 γυναίκες), απάντησε πως είναι πολύ όμορφος αλλά δεν τον γνωρίζει. 
Μετά την ολοκλήρωση της συνέντευξης, η Τσιτσιολίνα συναντήθηκε με δημοσιογράφο του «Ε», ο οποίος τις έδειξε φωτογραφίες του Αλέξη Τσίπρας και του Πάνου Καμμένου και τη την ρώτησε ποιος είναι πιο σέξι. 
Η πορνοστάρ δεν διάλεξε τον υπουργό Εθνικής Αμυνας αλλά δεν απάντησε και ξεκάθαρα και για τον πρωθυπουργό.
Τελικά, το μέγεθος μετράει; «Οι διαστάσεις δεν μετράνε. Μετράει αν κάνει κανείς καλό έρωτα. Κατά τη γνώμη μου στο σεξ με έναν σύντροφο ή μία σύντροφο αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι τα προκαταρκτικά» δήλωσε η πορνοστάρ. Αφού το λέει η επαγγελματίας, μάλλον θα ισχύει. 


Trivia: Το 1990, η θρυλική πορνοστάρ προσφέρθηκε να κάνει έρωτα με τον Σαντάμ Χουσεΐν, προκειμένου να επέλθει ειρήνη στη Μέση Ανατολή και να αποφευχθεί ο Πόλεμος του Κόλπου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου