25.4.16

Costa Navarino και Aegean στην " μάχη " της αγοράς του Hilton της Αθήνας

Σήμερα αναμένονται οι προσφορές στο πλαίσιο του πλειοδοτικού διαγωνισμού για την πώληση του Hilton της Αθήνας
 - Οι τελευταίες πληροφορίες

Σήμερα, εκτός σοβαρού απροόπτου, αναμένεται ότι θα κατατεθούν οι προσφορές στο πλαίσιο του πλειοδοτικού διαγωνισμού για την πώληση του Hilton της Αθήνας. 

Οι τελευταίες πληροφορίες από το "μέτωπο" του συγκεκριμένου project αναφέρουν ότι για το εμβληματικό ξενοδοχείο, τελικώς, θα μπει στη μάχη της διεκδίκησης και ο όμιλος Κωνσταντακόπουλου, από κοινού με τον όμιλο Ολαγιάν, που ήδη έχει μεγάλο πακέτο μετοχών και στο Costa Navarino, το οποίο ελέγχεται από τον πρώτι. 
Προσθέστε όμως και ένα επιπλέον όνομα στο γκρουπ: αυτό του κ. Βασιλάκη της Aegean. Και κάπως έτσι, η κοινοπραξία γίνεται ακόμα πιο ισχυρή.

Εννοείται ότι για την περίπτωση, ενδιαφέρον έχει εκφράσει, από την πρώτη στιγμή, η Blackstone, ένα από τα μεγαλύτερα επενδυτικά funds παγκοσμίως, που εξακολουθεί κατά ορισμένους να είναι από τα μεγάλα φαβορί. Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι στο διαγωνισμό, που θα ξεκινήσει σε λίγη ώρα, θα μπει από κοινού με την αλυσίδα Hilton στη μάχη της διεκδίκησης. Το γεγονός από μόνο του δείχνει πόσο πολύ επιθυμεί την απόκτηση του, για την οποία, πριν από λίγο καιρό είχε καταθέσει μια διερευνητική προσφορά της τάξης των περίπου 150 εκατ. ευρώ.
Οι πληροφορίες, τέλος, αναφέρουν ότι κατά την αυριανή διαδικασία, της μη δεσμευτικής κατάθεσης προσφορών, θα δώσει το παρόν και τρίτος "παίκτης", που λέγεται ότι θα προκαλέσει θόρυβο.



ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου