2.4.16

ΒΙΝΤΕΟ - Τα έκανε «γυαλιά καρφιά» γιατί το ΑΤΜ κράτησε την κάρτα του !


Τα έκανε «γυαλιά καρφιά» γιατί το ΑΤΜ κράτησε την κάρτα του (video)Μια «διαφορετική» αντίδραση κατέγραψε το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης μιας τράπεζας στην Αργεντινή όταν το ΑΤΜ δεν έδωσε πίσω την κάρτα σε έναν πελάτη
O κύριος που παρουσιάζει το βίντεο αντέδρασε πιο έντονα απ΄ότι θα αντιδρούσε ο μέσος άνθρωπος καθότι έκανε «γυαλιά καρφιά» την τράπεζα όπου υπήρχε το μηχάνημα ΑΤΜ.
Βλέπουμε στο βίντεο πως ο άντρας προσπαθεί να πραγματοποιήσει ανάληψη, ωστόσο το μηχάνημα «κρατάει» την κάρτα του. Ο άντρας προσπαθεί να την αφαιρέσει από την υποδοχή με τα δάχτυλά του αλλά δεν τα καταφέρνει και εκεί θυμώνει ακόμα περισσότερο.
Αρχίζει να σπρώχνει την γυάλινη πόρτα της τράπεζας και να χτυπάει τα χέρια του πάνω της μέχρι που μπαίνει στο εσωτερικό της τράπεζας. Μόλις μπαίνει μέσα στην τράπεζα αρχίζει να σπάει ότι βρει μπροστά του.
 Οθόνες υπολογιστή, τηλέφωνα και καρέκλες δεν γλυτώνουν από την οργή του θυμωμένου άντρα.  Ο άντρας στο τέλος έσπασε τη γυάλινη πόρτα και βγήκε από το χώρο σαν να μην συμβαίνει κάτι.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου