29.4.16

Απίστευτο: Αγόρασαν 20 αρνιά, όμως δεν περίμεναν αυτό που ακολούθησε! Πρωτοφανές συμβάν στη Λάρισα...

Μπορεί να πλήρωσε τοις μετρητοίς για να αγοράσει αρνιά, αλλά τα χαρτονομίσματα που κατέβαλλε, αποδείχθηκαν πλαστά! Ο άγνωστος «έμπορος» εξαπάτησε τον 72χρονο κτηνοτρόφο από την Ελασσόνα, αγοράζοντας 20 αρνιά με  2.000 ευρώ αλλά με πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 72χρονος κτηνοτρόφος από χωριό της Ελασσόνας, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πήγε στον καταυλισμό τσιγγάνων στον Τύρναβο για να πουλήσει αρνιά. Εκεί συνάντησε προχθές- για πρώτη φορά - και τον άγνωστο «έμπορο» ο οποίος του παρήγγειλε 20 αρνιά. Έτσι και έγινε, με τον 72χρονο και τον «έμπορο» να ανταποκρίνονται στο ραντεβού, στις 15.30 χθες το μεσημέρι στον καταυλισμό.
Ο 72χρονος παρέδωσε τα 20 (ζωντανά) αρνιά και παρέλαβε από τον «έμπορο» σε μετρητά, τις 2.000 ευρώ με βάση και την αρχική συμφωνία των δυο ανδρών. Η απάτη αποδείχθηκε λίγη ώρα αργότερα όταν ο 72χρονος πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων για να βάλει καύσιμα, όπου του επισημάνθηκε ότι τα χαρτονομίσματα που έδωσε για να πληρώσει, ήταν πλαστά.
Ο κτηνοτρόφος επέστρεψε στον καταυλισμό αλλά ήταν ήδη αργά αφού ο «έμπορος» είχε φορτώσει τα ζώα σε αγροτικό αυτοκίνητο και είχε ήδη φύγει. Ο 72χρονος, χθες το απόγευμα κατήγγειλε το γεγονός στο Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου που ερευνά την υπόθεση, καταθέτοντας παράλληλα μήνυση κατά του αγνώστου «εμπόρου».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου