7.4.16

ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΟΣΟΧΗ !!! Εφιάλτης για 16χρονη Ελληνίδα μέσω Facebook...

Έναν διαδικτυακό εφιάλτη έζησε ένα 16χρονο κορίτσι στη Νέα Μάκρη αφού με την παιδική αφέλειά του εμπιστεύτηκε έναν μεγαλύτερό της νεαρό.

Η περιπέτεια της μαθήτριας, όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr, ξεκίνησε το φθινόπωρο του 2014 όταν γνώρισε τον νεαρό και έγιναν φίλοι. Αργά αλλά σταθερά ο αλβανικής καταγωγής φίλος της κέρδισε την εμπιστοσύνη της μικρής και άρχισε, μέσω facebook, να της ζητά γυμνές φωτογραφίες της κάτι που το κορίτσι, αρχικά, αρνιόταν.
Τελικά την έπεισε και κάποια στιγμή η 16χρονη του έστειλε μέσω του μέσου κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία της όπου εμφανιζόταν γυμνή από τη μέση και πάνω και με το πρόσωπό της να φαίνεται!
Στις αρχές του 2015 το κορίτσι θέλησε να διακόψει την επαφή με τον συγκεκριμένο άνθρωπο ο οποίος όμως δεν δεχόταν την απόρριψη και συνέχισε να του στέλνει μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Ο νεαρός όμως θεώρησε ότι είχε το πάνω χέρι. Έτσι εκβίαζε την κοπέλα ότι αν διέκοπτε την επαφή μαζί του αυτός θα διέρρεε τη φωτογραφία της στους συμμαθητές της.
Το κορίτσι διέκοψε αμέσως κάθε επαφή με τον εκβιαστή και αυτός για να την εκδικηθεί έστειλε τη φωτογραφία της κοπέλας σε συμμαθητές της μέσω κινητού τηλεφώνου.
Όπως ήταν φυσικό το κορίτσι με τη μητέρα της κατέφυγε στην αστυνομία και πλέον έχει κινηθεί η διαδικασία ώστε να προστατευθεί το παιδί και να οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη ο εκβιαστής του.
Το περιστατικό έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην κοινωνία της Νέας Μάκρης και αποδεικνύει, για μιαν ακόμη φορά, την αναγκαιότητα οι γονείς να στέκονται δίπλα στα παιδιά τους και στον ευαίσθητο χώρο του διαδικτύου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου