17.3.16

Ο ΟΠΟΡΤΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΝΤΟΝΗΣ Ο «ΑΓΙΟΣ»ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Η ΩΡΑΙΑ ΕΛΕΝΗ !

ΤΟΥ: ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

«Ήρθαμε για να επιβάλλουμε την κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο…» Δήλωνε πριν ένα χρόνο, τότε που όπου έβρισκε μικρόφωνο έλεγε και ξανάλεγε προς πάσα κατεύθυνση πως θα άλλαζε τον κόσμο. Πως θα έκανε ότι δεν έκαναν όλοι οι προηγούμενοι. Πως αυτοί ήταν …αριστεροί. Γιαλατζί ,Oritzinal ,θα σας γελάσω.
Ο Οπορτουνιστής κόντες ,που το μόνο που πέτυχε έως τώρα είναι να αναγάγει εαυτόν σε υπέρ-δικαστή ζηλεύοντας την δόξα του Μπαρμπέ ,δείχνει ταλαντούχος στο να κάνει την τρίχα… τριχιά, και  τεχνηέντως το μαύρο σε άσπρο.
Έχει άποψη και θέση για αυτά που του επιτρέπουν την κριτική, τον βολεύουν και τον εξυπηρετούν, ενώ σιωπά και κρύβεται για τα σπουδαία ,που φροντίζει χρησιμοποιώντας την εξουσία να τα σκεπάζει η να τα προσπέρνα.
Ο Υφυπουργός αθλητισμού Σταύρος Κοντονής που θεωρεί ότι «φέτος είναι καλύτερη η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, γιατί πέρυσι είχαμε …θύμα»!!!, πέταξε την μπάλα στην… εξέδρα και παρέπεμψε τις βαρύγδουπες και πομπώδεις εξαγγελίες του για βαθιές …τομές και ρήξεις με το κατεστημένο για τον προσεχή …Μάιο. Δηλαδή ,όπως λέει και ο λαός μας «Ζήσε Μαϊμού να φας τριφύλλι…»
Και ότι ο Κοντονής κορόιδεψε ,την κοινή γνώμη του αθλητισμού είναι το λιγότερο, γιατί μεγάλο μέρος της ενδεχομένως να το εξυπηρετούσε και να το βόλευε.
Το χειρότερο από όλα είναι ότι πολιτικά εξαπάτησε την συντριπτική πλειοψηφία της κοινοβουλευτικής ομάδας του κόμματος του, χρησιμοποιώντας επί της ουσίας δυο εξιλαστήρια θύματα.
Τους συναδέλφους του βουλευτές Πέτρο Κωνσταντινέα και Ελένη Αυλωνίτου.
Ο Οπορτουνιστής Κοντονής ενώ είχε δημόσια δεσμευτεί, ενώ είχε κατ εξακολουθήσει εξαγγείλει ,ενώ είχε κατ επανάληψη δεσμευτεί ,για βαθιές τομές στο χώρο του ποδοσφαίρου και αλλαγές στο δομικό του σύστημα ,αιφνιδίασε επιχειρώντας να περάσει μίνι νομοσχέδιο στη βουλή με την διαδικασία του κατεπείγοντος !!!!,αγνοώντας παντελώς τις δεσμεύσεις που προεκλογικά είχε εξαγγείλει το κόμμα του!!!
Η Απλή αναλογική στην διαδικασία ανάδειξη ΔΣ των αθλητικών ομοσπονδιών ήταν προεκλογική δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ!!!, την οποία και αγνόησε ο Οπορτουνιστής Κόντες.
Δεν πτοήθηκε ούτε μια στιγμή, παρά το γεγονός ότι ο «Άγιος» Πέτρος της κάθαρσης κατά κόσμο Πέτρος Κωνσταντινέας, σήκωσε το …λάβαρο της επανάστασης, ετοίμασε τροπολογία  την οποία θα πρέπει να διατηρήσει …ζεστή στο φούρνο του μέχρι τον …Κόκκινο Μάη.
Ούτε βεβαίως ίδρωσε το αυτί του Οπορτουνιστή Κόντε από τις κραυγές αγωνίας και οι διαβεβαιώσεις της Ωραίας Ελένης (Αυλωνίτη)στην Τήλε-δίκη του Κυριάκου.
Εφ όσον την πάτησε και η  Ωραία Ελένη του 4%,για τον «Άγιο» Πέτρο αυτά είναι μεταπτυχιακές κομματικές σπουδές.
Χθες αν δεν πήρε χαμπάρι ο Κωνσταντινέας ,έγινε… πρακτική εξάσκηση πολιτικής ντρίπλας της ηγετικής συνιστώσας.
Τι πηγαίνει και κάθεται ο Κοντονής διαρκώς όποτε λείπει στη θέση του Τσίπρα ,έτσι για το θεαθήναι;
Άφησαν να διαρρεύσει και καλά χθες το μεσημέρι ότι με παρέμβαση Τσίπρα θα περνούσε η επίμαχη τροπολογία .
Σιγά που θα άφηνε την Ατζελίνα Τζολί ο Τσίπρας για να ασχοληθεί με την τροπολογία του «Αγίου» Πέτρου.
Έστειλε τον μέντορα του ,τον εργολάβο Αλέκο Φλαμπουράρη στην επιτροπή για να καθαρίσει την μπουγάδα, που ο επαναστάτης «Άγιος» Πέτρος είχε μαζέψει τις 53 υπογραφές με την ωραία Ελένη να δηλώνει ότι δεν θα γίνει …γλάστρα.
Και εκεί με… συνοπτικές διαδικασίες ο εργολάβος ανάγκασε τον Κωνσταντινέα να ορκίζεται ότι θα είναι ο τελευταίος που θα πηδήξει από το τραίνο του Τσίπρα ,και την ωραία Ελένη να κάνει την καρδιά της πέτρα ώστε να ακουμπήσει η …γλάστρα της ανάγκης που έγινε φιλότιμο ,μονολογώντας από μέσα της το «Καλά  κρασιά…»
Και έτσι ο Οπορτουνιστής Κόντες ,που αισθάνεται και ανώτερος των 53,ισχυρότερος και κομματικά αυτών, άφησε με την ελπίδα δικαίωσης των όψιμων αγώνων του τον «Άγιο» Πέτρο να την περιμένει τον κόκκινο Μάη ,ενώ έριξε στην κατάθλιψη την ωραία Ελένη που πίστευε ότι μπορεί ο Οπορτουνιστής Κόντες θα έτρωγε τα μούτρα του απέναντι στους 53 που δεν πλήρωσαν και τίποτα για να βάλουν την υπογραφή τους στην τροπολογία του «Αγίου» Πέτρου, που θα αισθάνεται ότι να μη τι άλλο έπραξε το καθήκον του.
Κατά τα αλλά;
Ζήσε Μάη μου, να φας… τριφύλλι…

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου