17.3.16

Εκτός ΝΔ ο Φαήλος Κρανιδιώτηςη για τις... εκτελέσεις στο Γουδί

Εκτός ΝΔ τέθηκε με απόφαση του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη ο Φαήλος Κρανιδιώτης μετά την ανάρτησή του για τον κ. Μουζάλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
«Μετά τις τελευταίες του δηλώσεις, ο κ. Φαήλος Κρανιδιώτης είναι προφανές ότι έθεσε τον εαυτό του εκτός της Νέας Δημοκρατίας» τονίζεται σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.
Με ανάρτηση του στο Facebook ο Φάηλος Κρανιδιώτης νοστάλγησε τη δίκη των έξι και τις εκτελέσεις στου Γουδή!
Συγκεκριμένα έγραψε:
“Βρε το Μουζάλα. Το αμόλησε το "Μακεδονία" για τα Σκόπια σε εθνική μετάδοση. Ο Τσίμας ο γεροκνίτης ρίγισε από την Σνοφίτικη ηδονή αλλά το πέρασε ντούκου για να μην καρφωθεί. Έξι ακόμη κυπαρίσσια στο Γουδί, τομάρια, κι εγώ εθελοντής να σας δέσω τα χέρια με σύρμα το χάραμα».
Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ
Η δήλωση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, του υποψήφιου βουλευτή και στελέχους της Νέας Δημοκρατίας Φ. Κρανιδιώτη σχετικά με τον αναπληρωτή Υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γ. Μουζάλα, προκαλεί αποτροπιασμό και παραπέμπει ευθέως σε φασιστικές απόψεις και πρακτικές, υπογράμμισε σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΝΔ δεν μπορεί να είναι όμηρος της ακροδεξιάς της πτέρυγας. Απαιτούμε από τη ΝΔ και τον κ.Μητσοτάκη να καταδικάσουν απερίφραστα τα όσα είπε ο Φ. Κρανιδιώτης περί «εκτέλεσης» του Γ. Μουζάλα και να διαχωρίσουν τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης από τις αθλιότητες που εκστομίζουν στελέχη της, καταλήγει η ανακοίνωση.

Η ανάρτηση του Κρανιδιώτη μετά τη διαγραφή από τη ΝΔ

 

Η ανάρτηση του Φάηλου Κρανιδιώτη στο Facebook, μετά τη διαγραφή από τη Νέα Δημοκρατία.
Ο κ. Κρανιδιώτης ανέβασε ένα παραδοσιακό αρβανίτικο τραγούδι στην προσωπική του σελίδα στο Facebook το οποίο όπως έγραψε το "αφιερώνει με Μαυρομματαίκους χαιρετισμούς".
Αναλυτικά η ανάρτηση του:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου