18.3.16

ΗΛΕΙΑ - Άνδρας αποπειράθηκε να βιάσει την κουνιάδα του και τη μαχαίρωσε

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα σε χωριό του Κάμπου της Ηλείας, με πρωταγωνίστρια μια 52χρονη Βουλγάρα που έπεσε θύμα του 51χρονου γαμπρού της, ο οποίος την ώρα που αποπειράθηκε να τη βιάσει, τη μαχαίρωσε.
Η γυναίκα, που κατέληξε στο νοσοκομείο του Πύργου, αρνήθηκε να υποβάλει μήνυση σε βάρος του γαμπρού της, ο οποίος όμως συνελήφθη αφού σε αυτές τις περιπτώσεις η Αστυνομία παρεμβαίνει αυτεπάγγελτα.
Σύμφωνα με πληροφορίες δράστης και θύμα συναντήθηκαν στο σπίτι κοινού γνωστού τους από τη Ρουμανία. Η φιλική επαφή των προσώπων, το αλκοόλ που κατανάλωσαν, χαλάρωσε την ατμόσφαιρα. Κάποια στιγμή μετά τα μεσάνυχτα ο 51χρονος όρμησε στην 52χρονη φανερώνοντας τις σεξουαλικές προθέσεις του. Φέρεται να προσπάθησε να κατεβάσει το παντελόνι της για να τη βιάσει και εκείνη αντέδρασε. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης τότε και πάνω στην πάλη με την γυναίκα, που προσπαθούσε να ξεφύγει, φέρεται να την μαχαίρωσε στο πόδι, πάνω από το γόνατο, αναφέρει το ilialive.gr.
Ο Ρουμάνος μόλις είδε πως ο δράστης κρατά μαχαίρι υπό την επήρεια μέθης, φοβήθηκε και απομακρύνθηκε από το χώρο για να προφυλαχθεί. Στην ουσία κρύφτηκε σε άλλο δωμάτιο και επέστρεψε όταν πλέον ο 51χρονος είχε μαχαιρώσει τη γυναίκα. Θέλησε να καλέσει ασθενοφόρο, όμως ο δράστης δεν τον άφηνε. Τελικά περίπου στις δύο τα ξημερώματα ο Ρουμάνος κατάφερε να καλέσει το ΕΚΑΒ και να φτάσει ασθενοφόρο για να μεταφέρει τη γυναίκα στο νοσοκομείο Πύργου.
Οι αστυνομικές Αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό το πρωί και ξεκίνησε άμεσα η διερεύνηση της υπόθεσης, από το θάλαμο του νοσοκομείου όπου νοσηλευόταν η 52χρονη. Στην κατάθεσή της φέρεται να ανέφερε τα όσα συνέβησαν, χωρίς όμως να επιζητά, λόγω και της συγγένειας της με το δράστη, την δίωξή του. Ο δράστης τελικά συνελήφθη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου