12.3.16

ΣΑΡΩΤΙΚΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥΣ

  ΓΡΑΦΕΙ:Ο  ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ
-------------------------------------------------------------------------------------
Στα κάγκελα βρίσκονται εντός και εκτός Ελλάδος τα κυβερνητικά στελέχη και ειδικά αυτά που θεωρούνται εξ αντικειμένου πρώτης γραμμής μαζί με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα την στιγμή μάλιστα κατά την οποία οι προσέχεις δύο-τρεις μήνες είναι καθοριστικοί για το μέλλον της χώρας και το δικό τους. 
Επί της ουσίας τα κυβερνητικά στελέχη μαζί με τον Τσίπρα ανεβαίνουν ήδη τον δικό τους Γολγοθά και περιμένουν την δική τους ανάσταση, μετά την αξιολόγηση που ευελπιστούν να κλείσει άμεσα ώστε να ανασάνει η οικονομία μέσα σε ένα ασφυκτικό και διαρκώς επιδεινούμενο περιβάλλον. Αυτή τη φορά φαίνεται ότι τόσο οι Ευρωπαίοι,οσο και οι κυβερνώντες ,αποφάσισαν να κλείσουν την συμφωνία και τις εκκρεμότητες πριν το Πάσχα.Αυτό σημαίνει ότι η κυβερνητική συνοχή θα περάσει την δοκιμασία της νωρίτερα και στη βουλή θα κληθεί να το επιβεβαιώσει δια της γνωστής πλέον ψηφοφορίας. Εάν και εφ όσον όλα εξελιχτούν κατά τις κυβερνητικές προσδοκίες ,τότε ο ανασχηματισμός που ετοιμάζει ο Αλέξης Τσίπρας για μετά τις γιορτές θα είναι σαρωτικός !!!,με ανάλογες προσμίξεις. Αυτές οι… προσμίξεις δεν θα είναι τίποτα άλλο από επιλογές προσώπων εξωκοινοβουλευτικών αλλά με κοινοβουλευτική εμπειρία από το παρελθόν. 
Ακούγονται τα ονόματα των Σταύρου Μπένου, πρώην Υπουργού και δημάρχου των σεισμών της Καλαμάτας, Φώτη Κουβέλη,πρωην προέδρου της ΔΗΜΑΡ ,και των Αποστολάκη-Ξηρογιαννακοπούλου.
Κίνηση που μεταφράζεται ως απάντηση στα σχέδια διεύρυνσης και ενσωμάτωσης στελεχών τόσο από την πλευρά  του Ποταμιού ,όσο και του  «Μεταρρυθμιστικού» ΠΑΣΟΚ που ευελπιστεί να πάρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο κλείσιμο του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας στις 24 Απριλίου.
 Ήδη στελέχη από τη Θεσσαλονίκη του Ποταμιού προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία ,ενώ απροκάλυπτη είναι η θέση και οι πρωτοβουλίες που παίρνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος που καθημερινά αποστασιοποιείται από την Φώφη Γεννηματά. 
Ο μεν αποδυναμωμένος Σταύρος Θεοδωράκης επιβεβαιώνει αυτά που τον κατηγορούν οι αντίπαλοι του ,προτείνοντας τον Χρυσοχοϊδη για …Υπουργό μεταναστευτικής πολιτικής, ο δε Λεβέντης εξελίσσεται σε τηλεοπτικός «Μαϊντανός» επαναλαμβάνοντας την ανάγκη οικουμενικής κυβέρνησης.

-------------------------------------------------------------------------------------
ΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ

-------------------------------------------------------------------------------------
Το περασμένο Σάββατο επί της οδού Αλωπεκής στο Κολωνάκι ,ανοίγει η πόρτα γνωστού μπαρ της περιοχής. 
Βγαίνει έξω από το μαγαζί πασίγνωστος Καναλάρχης συνοδευόμενος από τραγουδίστρια που εργαζόταν σε υπόγειο κατάντημα επίσης της περιοχής.

Ο Καναλάρχης κατευθυνόμενος προς το πάρκινγκ του μαγαζιού λέει «Σας παρακαλώ μου φέρνετε το …Lexous»;

Επιβιβάζεται και φεύγει. Ην τραγουδίστρια εθεάθη μαζί του και στα επίσημα ,επίσης πασίγνωστου γηπέδου πάλι της ευρύτερης περιοχής. 
Τι άλλο να σας πω; 
Πανεύκολο είναι να αντιλήφθητε ποιος είναι ο καναλάρχης. Όσο για την τραγουδίστρια; Από την στιγμή που κατάφερε από το υπόγειο της πλατείας να βρεθεί δίπλα στον Καναλάρχη και στα …επίσημα ,όπως και να έχει ακόμη και κατά …συνήθεια Μπράβο της .Επιτυχία της είναι…

-------------------------------------------------------------------------------------:

Ο «ΠΗΓΑΣΟΣ» των Ψυχάρη-Μπόμπολα μπαίνει μέσα ετησίως 30-40μ3κ.ευρώ.Απο το 2010 μέχρι σήμερα τα δάνεια του είναι της τάξεως των 146 εκ. ευρώ χωρίς τους τόκους και τα χρεολύσια. Αρά είναι κόκκινος. Ο Φώτης Μπόμπολα όμως δεν ανησυχεί όπως αποκάλυψε άλλη εφημερίδα γιατί …έχει μπάρμπα στη… Κορώνη και είναι όλα τακτοποιημένα!!!Η «Αττική οδός» όμως του ιδίου ιδιοκτήτη έχει 900 εκ. Ευρώ ζεστό χρήμα. Αυτά κ. Τσίπρα που θα περνάτε πίσω στο κράτος την εταιρία, γιατί δεν τα αξίζει κανείς; Τι έγινε; Και όλα αυτά δεν τα αναρωτιέμαι μόνο εγώ. Το ερέθισμα μου το έδωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαΐας  Νίκος Νικολόπουλος, που απασφάλισε και… πυροβολεί…

-------------------------------------------------------------------------------------:

Ποια και πόσα είναι αυτά τα τραπεζικά στελέχη που έδωσαν δάνεια πακτωλού εκατομμυρίων ευρώ στον κ. Ψυχάρη και σε άλλους επιχειρηματίες ,εκδότες και καναλάρχες, χωρίς εγγυήσεις και άλλες δεσμεύσεις που ισχύουν για τον οποιονδήποτε έλληνα με βάση την νομοθεσία; 
Και μπορούν να παραμένουν στις… θέσεις τους αυτοί;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου