10.3.16

Διαδικτυακό ημερολόγιο εκδηλώσεων απέκτησε η Πελοπόννησος

Μία νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας οι επισκέπτες μπορούν να ενημερώνονται για όλες οι σημαντικές πολιτιστικές, αθλητικές, θρησκευτικές και επιχειρηματικές εκδηλώσεις της περιοχής, εγκαινίασε η Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Στο νέο ηλεκτρονικό καλεντάρι της Πελοποννήσου Peloponnese.events ο χρήστης μπορεί με ευκολία να επιλέξει την εκδήλωση που αναζητά είτε μέσω της ημερομηνίας, της περιοχής, το είδος της εκδήλωσης που επιθυμεί ή συνδυαστικά, ενώ μπορεί να καταχωρήσει και τα δικά του γεγονότα, να αφήσει τις εντυπώσεις του για κάποια εκδήλωση και να συμμετάσχει στην online κοινότητα που έχει δημιουργηθεί.
Η νέα ηλεκτρονική πλατφόρμα λειτουργεί παράλληλα ως μέσο προβολής της Πελοποννήσου και αποτελεί και ένα σημαντικό εργαλείο για τους tour operator και travel agent του εξωτερικού-εσωτερικού οι οποίοι ως στόχο έχουν τον εμπλουτισμό των τουριστικών τους πακέτων και τη δημιουργία ελκυστικών εμπειρικών-τουριστικών προϊόντων.
Το Peloponnese.events έγινε σε συνεργασία με τους Δήμους και φορείς της Πελοποννήσου που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Περιφέρειας και αποτελεί μια σημαντική πηγή διάδοσης του τουριστικού και πολιτιστικού προϊόντος της Πελοποννήσου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου