12.3.16

ΧΑΜΟΣ...Πολιτευτές της Ένωσης Κεντρώων στέλνουν εξώδικο στον Βασίλη Λεβέντη!!!!

Θέλουν να αλλάζει τους βουλευτές κάθε έξι μήνες, όπως είχε δεσμευτεί

Να τηρήσει την προεκλογική δέσμευσή του για βουλευτικό «rotation», την εναλλαγή δηλαδή βουλευτών κάθε έξι μήνες, καλούν τον Βασίλη Λεβέντη δύο από τους υποψηφίους που κατέβηκαν στις εκλογές του Σεπτεμβρίου στο ψηφοδέλτιο της Λάρισας.

«Έχω δώσει εντολή στο δικηγόρο μου να στείλει την ερχόμενη Τρίτη εξώδικο στον πρόεδρο, στο κόμμα και στον βουλευτή του νομού μας, με το οποίο θα ζητώ να μας παραδώσουν τα έγγραφα που υπογράψαμε προεκλογικά», δηλώνει στην εφημερίδα Real News ο συνταξιούχος εφοριακός Δαμιανός Ζώκας. «Στο εξώδικο θα αναφέρεται πως την καθορισμένη ημερομηνία, που είναι η 25η Μαρτίου 2016, ο σημερινός βουλευτής θα παραδώσει την έδρα του στον πρώτο επιλαχόντα του ψηφοδελτίου. Σε διαφορετική περίπτωση θα κάνω αγωγή και θα υποβάλω μήνυση, για να μεταφέρω την αθέτηση της υπόσχεσης του κ. Λεβέντη στο πεδίο της Δικαιοσύνης», επισημαίνει.

«Το καλοκαίρι καιγόταν ο πρόεδρος να συμπληρωθούν τα ψηφοδέλτια και μας έβαλε να μαζέψουμε κόσμο με τη δέσμευση ότι κάθε έξι μήνες της κοινοβουλευτικής περιόδου οι βουλευτές θα παραιτούνται και θα τους αντικαθιστούν οι επόμενοι. Με αυτή τη δέσμευση έπεισα έναν ανιψιό μου να κατέβει στην Ημαθία για να κλείσουμε το ψηφοδέλτιο. Μετά ο πρόεδρος εξαφανίστηκε», λέει.

Την ίδια άποψη, σύμφωνα με τον κ. Ζώκα, έχουν και άλλοι πέντε υποψήφιοι βουλευτές από το ψηφοδέλτιο της Λάρισας.

Το εξώδικο θα υπογράψει και ο Αναστάσιος Λέκκος, επίσης υποψήφιος της Ένωσης Κεντρώων. Δηλώνει αποφασισμένος να παραμείνει στις τάξεις του κόμματος μες την προϋπόθεση όμως ότι θα τηρηθεί η δέσμευση του προέδρου.

Οι πολιτευτές λένε πως είδαν τον Βασίλη Λεβέντη στην εκπομπή «Στον ενικό» να λέει πως ήταν λάθος η απόφασή του και πως ενδεχομένως οι βουλευτές θα παραμείνουν. «Του απαντώ, λοιπόν: Μια του ψεύτη, μια του κλέφτη, τρίτη και η κακιά του μέρα, λέμε στη Λάρισα», τονίζει ο κ. Ζώκας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου