31.3.16

ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕ !!! Του έκοψαν 410 ελιές – Δίνει 5.000 ευρώ σε όποιον τον οδηγήσει… στον εντοπισμό των δραστών

Δεκάδες απίστευτα περιστατικά δολιοφθοράς και παραβατικότητας έχουν καταγραφεί κατά καιρούς από το ρεπορτάζ στην περιοχή.

Το σημερινό όμως που θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω δεν έχει στην κυριολεξία προηγούμενο και αδιαπραγμάτευτα… μπαίνει στην λίστα των πλέον περίεργων και ευτράπελων συμβάντων του 2016. Όπως μας κατήγγειλε ένας ηλικιωμένος από την περιοχή του Αγγελοκάστρου του Δήμου Αγρινίου, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής 25 Μαρτίου βρήκε το χωράφι του λεηλατημένο.
 Πιο συγκριμένα, άγνωστος ή άγνωστοι, για λόγο που ακόμη δεν έχει διασαφηνιστεί, έκοψαν από τη ρίζα 410 ελαιόδεντρα προκαλώντας μεγάλη ζημιά! 
Ο ηλικιωμένος δεν μπορούσε να πιστέψει την εικόνα που έβλεπε, συνειδητοποιώντας ότι η περιουσία του είχε καταστραφεί ολοσχερώς. 
Η οικονομική πληγή για τον ηλικιωμένο είναι τεράστια μιας και η παραγωγή ελαιολάδου αποτελεί βασική πηγή εσόδων για τον ίδιο και την οικογένειά του. 
Τα κίνητρα των δραστών είναι άγνωστα και βέβαια προξενεί μεγάλη εντύπωση για ποιο λόγο κάποιος να προκαλέσει μια τόσο μεγάλη δολιοφθορά εναντίον κάποιου. 
Όπως μάλιστα πληροφορείται η «Σ» ο ηλικιωμένος άνδρας δίνει το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ σε όποιον γνωρίζει ή είδε κάτι τη νύχτα της προηγούμενης Πέμπτης προς ξημερώματα Παρασκευής. Θέλει με τον τρόπο αυτό να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι δράστες οι οποίοι του κατέστρεψαν την περιουσία τους, κατεδαφίζοντας εν μία νυκτί τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου