4.3.16

ΦΡΙΚΗ - Εξιχνιάστηκε η φρικτή δολοφονία 41χρονου που είχε βρεθεί τεμαχισμένος


Εξιχνιάστηκε η φρικτή δολοφονία 41χρονου που είχε βρεθεί τεμαχισμένος

  ΤΕΜΑΧΙΣΑΝ ΤΟ ΠΤΩΜΑ !!!

Η φρικτή δολοφονία 41χρονου Βούλγαρου, η σορός του οποίου βρέθηκε τεμαχισμένη, στις 10 Φεβρουαρίου 2016, σε χώρο εταιρείας ανακύκλωσης στερεών αποβλήτων στον Ασπρόπυργο, εξιχνιάστηκε, από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.
Δράστες της ανθρωποκτονίας είναι δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ένας 45χρονος και μία 43χρονη. Κίνητρο της πράξης τους είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, οι οικονομικές διαφορές που είχε ο 45χρονος με το θύμα.
Από την έρευνα και εξέταση όλου του προανακριτικού υλικού, εξακριβώθηκε ότι η 43χρονη διέμενε μαζί με το θύμα, στη Νέα Χαλκηδόνα. Το βράδυ της 9ης Φεβρουαρίου 2016 το θύμα επέστρεψε στην οικία του, μαζί με τον 45χρονο ομοεθνή του, με τον οποίο διατηρούσαν φιλικές σχέσεις. Εκεί ο 45χρονος επιτέθηκε στο θύμα και τον τραυμάτισε θανάσιμα. Στη συνέχεια έβαλε τη σορό του σε σακούλες, τις οποίες πέταξε σε κάδους απορριμμάτων σε μικρή απόσταση από το σπίτι. Μετά τη δολοφονία, οι δύο δράστες καθάρισαν το διαμέρισμα, έβαψαν τους τοίχους και πέταξαν τα έπιπλα προκειμένου να εξαφανίσουν τα ίχνη αίματος που υπήρχαν.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου