25.3.16

Μόλις στα 36 της χρόνια "έφυγε" η Μαριλένα

Έφυγε από τη ζωή στα 36 της χρόνια η δημοσιογράφος Μαριλένα Φράγκου

Έφυγε πρόωρα από τη ζωή, μόλις στα 36 χρόνια της η δημοσιογράφος του 902 Μαριλένα Φράγκου. Η Μαριλένα ήταν πολλά χρόνια μέλος του ΚΚΕ και εργάσθηκε στον 902 από το 2007 και μεταξύ άλλων κάλυπτε το εργατικό, το ναυτιλιακό και το ελεύθερο ρεπορτάζ.

Το γραφείο τύπου του ΚΚΕ εξέδωσε την εξής  ανακοίνωση για τον θάνατο της Μαριλένας: 

"Έφυγε πρόωρα από τη ζωή η συντρόφισσα Μαριλένα (Μαρία - Ελένη) Φράγκου, μέλος του ΚΚΕ και εργαζόμενη του 902 για πολλά χρόνια.
Γεννημένη το Γενάρη του 1980, εντάχθηκε στην οργανωμένη ζωή της ΚΝΕ το 1997, ενώ μέλος του Κόμματος έγινε το 2007.Μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της έδωσε όλες της τις δυνάμεις στην υπόθεση του Κόμματος. .Στις δύσκολες ώρες με το κλείσιμο του 902 η Μαριλένα υπερασπίστηκε τις αποφάσεις του Κόμματος, ακόμα και με αρθρογραφία στο Ριζοσπάστη και το πόρταλ, ενώ εθελοντικά προσέφερε την όποια βοήθεια της ζητούσε το Kόμμα στο πόρταλ του 902.gr.
Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλλυπητήρια στο σύζυγό της Γιάννη, τη μητέρα της, τον αδελφό της και όλους τους οικείους της. Η κηδεία της θα γίνει το Σάββατο 26 Μάρτη στις 11.30 το πρωί, από το νεκροταφείο Βύρωνα".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου