19.3.16

Εξιχνιάστηκε ληστεία στην Πύλο -Δράστης 27 χρονος αλλοδαπός

Σχηματίσθηκε δικογραφία, από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου, σε βάρος ενός (1) 27χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Ειδικότερα, στα πλαίσια της συνεχιζόμενης αστυνομικής έρευνας του Αστυνομικού Τμήματος Πύλου, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή του 27χρονου σε ληστεία, που είχε γίνει την 22.8.2011 σε τοπική κοινότητα του Δήμου Πύλου-Νέστορος Μεσσηνίας, όταν ο 27χρονος μαζί με ακόμη έναν 31χρονο ομοεθνή του, καθώς και με άγνωστο συνεργό τους, μπήκαν σε οικία ζεύγους ημεδαπών και με τη χρήση σωματικής βίας και την απειλή πιστολιού, αφαίρεσαν χρήματα και όχημα.
Σε βάρος του 31χρονου, είχε σχηματισθεί δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου, επίσης για ληστεία και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.
Η σχηματισθείσα δικογραφία, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου. 

Από το Αστυνομικό Τμήμα Πύλου, εξιχνιάστηκε ακόμα μία (1) περίπτωση απάτης σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού, που είχε γίνει την 1.3.2016, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Μεσσήνης Μεσσηνίας. 
Για την υπόθεση αυτή, σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 40χρονου ημεδαπού, για απάτη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου