31.3.16

16ος Αγώνας Δρόμου Καλαμάτας στις 23 Απριλίου 2016

Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνει τον 16ο Αγώνα Δρόμου Καλαμάτας 10 χιλιομέτρων, που είναι αφιερωμένος στο Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας. Τον Αγώνα συνδιοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας - Περιφέρεια Πελοποννήσου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού – Υπεραποστάσεων.

Το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 θα διεξαχθούν αγώνας δρόμου 10 χιλιομέτρων με ώρα έναρξης 18.30, δυναμικού βαδίσματος 10 χιλιομέτρων με ώρα έναρξης 18.00 και αγώνας για παιδιά και γονείς 2 χιλιομέτρων με ώρα έναρξης 18.35.

Η αφετηρία θα βρίσκεται στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου, θα γίνει αναστροφή στο τέρμα της παραλιακής οδού Ναυαρίνου (ξενοδοχείο Filoxenia) και τερματισμός στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου.
Θα βραβευτούν οι 6 πρώτες νικήτριες και οι 6 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 10 χιλιομέτρων.
Σε όλους όσοι συμμετάσχουν στους αγώνες δρόμου και δυναμικού βαδίσματος θα δοθεί τεχνικό t-shirt και αναμνηστικό μετάλλιο.
Θα υπάρξουν κληρώσεις δώρων.
Εγγραφές θα γίνονται δεκτές στην ιστοσελίδα www.sdym.gr έως την Πέμπτη 21/04/16. Για τον παιδικό αγώνα δεν απαιτείται εγγραφή.
Προσοχή: Περιορισμένες εγγραφές την ημέρα του αγώνα.
Όσοι έχουν δηλώσει ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους, θα παραλαμβάνουν τον αριθμό τους με το chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης του αγώνα και το τεχνικό t-shirt, καταβάλλοντας το αντίτιμο των 5 €, από τη Γραμματεία του αγώνα αυστηρά μέχρι τις 18.00, πριν τη διεξαγωγή του. Δωρεάν συμμετοχή για φοιτητές και άνεργους. Η συμμετοχή στον παιδικό αγώνα των 2.000 μ. είναι ελεύθερη χωρίς επιβάρυνση.
Έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Ατόμων με Εμπειρία Καρκίνου Καλαμάτας.
Τηλ. επικοινωνίας: 6972 302265, 6983 512026.
Όλοι όσοι λάβουν μέρος στους αγώνες θα πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη, οι δε ανήλικoι με ευθύνη του γονέα τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου