20.2.16

To be or not to be?...

Μέγας τραγωδός ο Τριανταφυλλίδης. 
Αδικείται στην Ελλάδα. 
Ο άνθρωπος είναι για τη Βουλή των Λόρδων…
 Μόνο κωλοτούμπες δεν έκανε, πάνω στο βήμα. 

Χειρονομούσε, το σώμα του ταλαντευόταν μπρος – πίσω, το πρόσωπο του έπαιρνε απίστευτες εκφράσεις. 
Αφήστε την απαγγελία.
 Ούτε κείμενο του Σαίξπηρ να είχε μπροστά του. Ο κ. Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης ανήγαγε το θέμα του (λίστα Μπόργιανς) σε θεατρική παράσταση όπου δύσκολα μπορούσε κανείς να διακρίνει το τραγικό και γελοίο…

Ο ΜΠΟΡΓΙΑΝΣ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ!

 «Δεν υπήρχε λίστα το 2012, ήθελα να προσφέρω τεχνική βοήθεια»


 «Δεν υπήρχε κάποια λίστα. Του είπα (του Έλληνα Προξένου) ότι μπορούμε να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας με την εμπειρία που είχαμε» τόνισε στην τηλεοπτική του συνέντευξη ο υπουργός Οικονομικών της Βόρειας Ρηνανίας- Βεστφαλίας.
Ο κ. Μπόργιανς επιβεβαίωσε και την εκδοχή των στελεχών της ΝΔ λέγοντας πως η παρέμβασή του το 2012 «δεν είχε να κάνει με κάποια λίστα», καθώς, όπως προσέθεσε:
«Η γνώση μας για τη λίστα είναι από την περασμένη άνοιξη». 

Δηλαδή, όταν στην κυβέρνηση ήταν ο ΣΥΡΙΖΑ.
 Το θέμα επανήλθε στην επικαιρότητα από την απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών σε ερώτηση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, απάντηση που οδηγούσε στο συμπέρασμα ότι η προηγούμενη κυβέρνηση αρνήθηκε να παραλάβει τη λίστα.
Αμέσως αντέδρασαν τα εμπλεκόμενα στελέχη της ΝΔ, που έκαναν λόγο για αθλοιότητες και πόλεμο λάσπης, και τα οποία επικαλέστηκαν τη συνέντευξη του κ. Μπόργιανς στην εκπομπή «Ιστορίες» του ΣΚΑΪ, η οποία δικαίωνε τις θέσεις τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου