11.2.16

H EΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ (ΑΠΟΔΙ)ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ

Του: Αντώνη. Α. Αντωνόπουλου
REAL FM-PAMESPORTS.GR

Στην τρέχουσα ποδοσφαιρική σεζόν είχα περιγράψει και δει παιχνίδια του Παναθηναϊκού εξ αρχής που πελαγοδρομούσε. Σαν το χθεσινό δεν είχα δει. Μπερδεμένες φανέλες στο γήπεδο βλέπαμε στο Περιστέρι με έναν νεαρό προπονητή στο Πάγκο που αντί να δει το χάλι της ομάδας που ειχε παρατάξει μέσα στο γήπεδο, είχε ανοίξει γαϊτανάκι με τον 4ο διαιτητή του αγώνα Παπαπέτρου!!!
Ο Νεαρός Ιταλός που πήγε να πάρει την πρόκριση χωρίς δημιουργικό χαφ, χωρίς φόρ(Αλλαγή είχε τον Μπέργκ)και Βιγιαφάνες ,Κλωναρίδη, Πράνιτς, Αμπέντ ,σε ένα αλλοπρόσαλλο και ακαταλαβίστικο ρόλο μέσα στο γήπεδο, ενώ παρ ολίγο να σκάσει τελείως τον ήδη ταλαιπωρημένο Εσιέν που τον …ξέχασε σε όλο σχεδόν το ματς!!!
Παρακολουθούσα το ματς με τον βετεράνο διεθνή άσσο των «Πρασίνων» και νυν προπονητή της Εθνικής Νέων Σπύρο Λιβαθυνό, που από το πρώτο 30λεπτο γυρίζει και με μια ατάκα με νόημα μου λέει «Μας πήρε ο …ύπνος», για να συμπληρώσει στο δεύτερο ημίχρονο «Οι μισοί τουλάχιστον από αυτούς στην εποχή μας δεν θα περνούσαν ούτε έξω από το γήπεδο…» Δεν είχε καθόλου άδικο με βάσει αυτό που βλέπαμε στο Περιστέρι και όχι μόνο.

Και τουλάχιστον για το χθεσινό παιχνίδι δεν υπάρχει απολύτως καμιά δικαιολογία. Δεν υπάρχει κανένα άλλοθι. Ο διαιτητής Μήτσιος έπαιξε 50-50 το ματς μαζί με τους βοηθούς του.
Δεν έχει ,ούτε μπορεί να …ανακαλύψει καμιά «Εγκληματική Οργάνωση» ο κ. Αλαφούζος ως υπαίτια για το χάλι του Παναθηναϊκού, αλλά μάλλον θα πρέπει να απολογηθεί στο κόσμο του και την κοινή ποδοσφαιρόφιλη γνώμη, για την εγκληματική μέχρι τώρα (Αποδι)οργάνωση των «Πρασίνων»
Με 10 μεταγραφές το καλοκαίρι από τις οποίες οι μισές είναι …άχρηστες και οι υπόλοιπες ψιλό-πάιζουν εφ όσον χάνεις τον ένα στόχο μετά τον άλλο. Με …9 μεταγραφές Γενάρη!!!! μήνα και εφ όσον έχει απομακρύνει αυτούς που ευθύνονται για την αποτυχία των μεταγραφών, δεν πηγαίνεις πουθενά. Όταν μάλιστα εμφανίζεις ομάδα που σε κάθε περίπτωση σε εκθέτει μέσα στο γήπεδο.
Είναι μικρή ομάδα  αυτός ο Παναθηναϊκός που κατεβαίνει να παίξει μπάλα μέσα στο γήπεδο.
Είναι μικρή ομάδα ,μια ομάδα που πηγαίνει στον Περιστέρι απέναντι στο μαχητικό Ατρόμητο ,να πάρει την πρόκριση με μια αλλοπρόσαλλη ενδεκάδα, και χωρίς να κάνει τελικές προσπάθειες.
Είναι μικρή ομάδα ο Παναθηναϊκός κ. Αλαφούζο, όταν ο πολυδιαφημισμένος προπονητής σας Στραματσόνι ,χάνει το ένα ματς μετά το άλλο και μαζί και τους τελευταίους στόχους ως ομάδα.
Η το υλικό μπορεί, αλλά δεν μπορεί να το διαχειριστεί ,και να πάρει από τους παίκτες αυτό που πρέπει ο προπονητής Στραματσόνι,η το υλικό στην πλειοψηφία του δεν είναι για τα κυβικά και τους στόχους του Παναθηναϊκού .Όλα τα αλλά κ. Αλαφούζο έπονται .Και με την… κατανάλωση η με την δημιουργία εντυπώσεων ομάδα δεν… δημιουργείς.
Δημιούργησε ομάδα μέσα στο γήπεδο που να εκθέτει και τους διαιτητές και την ΚΕΔ ,και την ΕΠΟ ,και μετά αναζήτησε τα δίκια σου. Δεν μπορείς όμως να πετάς κάθε χρόνο την μπάλα στην εξέδρα, να χρεώνεται μεταγραφές ο Παναθηναϊκός και στο αποτέλεσμα να καταλήγει στην αποτυχία των στόχων του.
Είναι εγκληματική η από-διοργανωση του Παναθηναϊκού απέναντι στην ιστορία του ,και σε αυτή την πράξη είστε ο βασικότερος πρωταγωνιστής με τις επιλογές και αποφάσεις σας.
Αυτό καταγράφεται, ο κόσμος του Παναθηναϊκού που στην πλειοψηφία του δεν άγεται και φέρεται το έχει αντληθεί και συνειδητοποιήσει. Και όπως λέει θυμόσοφος λαός μας «Βράζει στο ζουμί του». Το βέβαιον είναι επί της ουσίας ότι άλλη μια χρόνια πήγε χαμένη εφ όσον με τον αποκλεισμό από το Κύπελλο, καλείστε μέσα σε αυτό το κλίμα και την αγωνιστική κατάσταση του Παναθηναϊκού να διεκδικήσετε την δεύτερη θέσω. Απέναντι στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ. Αν μη τι άλλο σαφώς δυσκολότερο εγχείρημα και στόχος από αυτόν του Κυπέλλου ,και αυτό θα επιβεβαιωθεί στην εξέλιξη της διαδικασίας.
Μια ακόμη αποτυχημένη χρονιά για τον Παναθηναϊκό ,δεν είναι απλά μια …αποτυχημένη χρονιά.
ΥΓ: Και εσύ Δημήτρη Σαραβάκο, που έπαιξες τόση μπάλα όση όλοι αυτοί που βρίσκονται στο Παναθηναϊκό μαζί ,γιατί δεν τα λες αυτά που βλέπεις ,στο κ. Αλαφούζο να τα μάθει και να τα καταλάβει; Για να μην διασύρεται και η ιστορία του Παναθηναϊκού σημαντικού μεγέθους στο ελληνικό ποδόσφαιρο, όχι τίποτε άλλο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου