6.2.16

Νεαρή υποδυόταν τον ....άντρα στο Facebook

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα γι’ αυτή την περίεργη υπόθεση, διαπίστωσαν ότι στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης υπήρχε ένα προφίλ με τα στοιχεία ενός 56χρονου, που όμως δεν είχε δημιουργήσει ο ίδιος

Πρωτοφανής, ακόμη και για τους έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλειας, ήταν η καταγγελία που τους έκανε ένας 56χρονος Έλληνας κάτοικος Βόλου και ανέφερε ότι μια νεαρή κοπέλα παριστάνει πως είναι… αυτός στο Facebook!

Οι αστυνομικοί που ανέλαβαν την έρευνα γι’ αυτή την περίεργη υπόθεση, διαπίστωσαν ότι πράγματι στην ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης υπήρχε ένα προφίλ με τα στοιχεία του 56χρονου, που όμως δεν είχε δημιουργήσει ο ίδιος. Στην πορεία της προανάκρισης, με τα στοιχεία που έδωσε ο καταγγέλλων, αποκαλύφθηκε ότι το ψεύτικο προφίλ είχε «ανεβάσει» μία 20χρονη.

Η νεαρή γυναίκα υποδυόταν τον 56χρονο, αλλά στις αναρτήσεις της τον εξύβριζε, άγνωστο ακόμη για ποιον λόγο. Έτσι, αφού ομολόγησε ότι εκείνη είχε αναρτήσει το επίμαχο προφίλ, συνελήφθη και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου