7.2.16

Εμπορικος Συλλογος Κυπαρισσιας - Για την Ελλάδα ρε γαμώτο!

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Εμπορικός κόσμος της Κυπαρισσίας, όλοι οι συνάδελφοι, οι επαγγελματίες όλων των κλάδων, όπως και οι μικροβιοτέχνες, με την καθολική συμμετοχή μας στην απεργία στείλαμε ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση και αποδέκτη, στο εσωτερικό της χώρας, αλλά και στο εξωτερικό: Ως εδώ τα φορομπηχτικά μέτρα! 
Ως εδώ η φτωχοποίηση! 
Ως εδώ η εξαθλίωση!
Η Ελληνική αγορά στενάζει, ο Έλληνας έμπορος κι επαγγελματίες έχει γονατίσει, η Ελληνική οικογένεια μαστίζεται από την φτώχεια και την ανεργία, η Ελληνική κοινωνία διαλύεται. Δεν υπάρχει κοινωνική αλληλεγγύη. Δεν υπάρχει συνοχή. 
Δεν υπάρχει ελπίδα. 
Δεν υπάρχει προοπτική.
  Εδώ και 6 χρόνια πληρώνουμε την κρίση που δημιούργησαν άλλοι σε βάρος μας. Πληρώνουμε στρεβλώσεις και παθογένειες του πολιτικού συστήματος. Πληρώνουμε αμαρτίες του κράτους. Πληρώνουμε αρπαχτές και μίζες των κυβερνήσεων. Τέλος, όμως! Δεν πάει άλλο. Δεν αντέχουμε και δεν ανεχόμαστε την παράδοση σε άλλες δυνάμεις, την υποταγή στους ξένους, την υποτέλεια σε ΕΕ, ΔΝΤ, οικονομικά διαπλεκόμενα συμφέροντα.
  Το ασφαλιστικό είναι ταφόπλακα στην αγορά. 
Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε για τη ζωή μας, για τις επιχειρήσεις μας, για τα παιδιά μας. Να παλέψουμε για να ανοίξει επιτέλους προοπτική στη χώρα, για ανάπτυξη, επενδύσεις, θέσεις εργασίας. Να παλέψουμε για να μπορούμε να ζούμε με αξιοπρέπεια! Για ένα κράτος δίκαιο, ευέλικτο, παραγωγικό. Δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τον κάθε πολίτη. Για μια αγορά με κανόνες και θεσμικό πλαίσιο που να στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα και δραστηριότητα. Για ένα δίκαιο φορολογικό και ασφαλιστικό σύστημα. 
Για ένα εθνικό σύστημα υγείας και πρόνοιας που θα είναι αρωγός σε όσους έχουν ανάγκη περίθαλψης. Για δημόσια και δωρεάν παιδεία. Για δομές αλληλεγγύης. 
Για μια κοινωνία δημοκρατική και ελεύθερη.
 Είμαστε σύμμαχοι στον αγώνα των αγροτών! 
Στηρίζουμε ενεργά το Μπλόκο των αγροτών της Τριφυλίας στο Καλό Νερό! 
Ο αγώνας των αγροτών είναι και δικός μας αγώνας! 
«Αγρότης χωρίς λεφτά, αγορά χωρίς δουλειά».
Ζητάμε την αξιοπρέπειά μας!
Ζητάμε την επιβίωσή μας!
Ζητάμε πίσω τη ζωή μας!

ΕΚ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου